Σάββατο 9 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σιγουριά για τη νίκη

Αγώνας ζωής και θανάτου, όσον αφορά την υπόθεση τίτλος, είναι ο αυριανός για τον Ολυμπιακό στο Καυτατζόγλειο. Η ομάδα του Πειραιά είναι... καταδικασμένη να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, όπως υποστηρίζει και ο τεχνικός Τάκης Περσίας: "Είναι αναμφίβολα ένα πολύ κρίσιμο ματς για μας. Δυστυχώς, δεν έχουμε τα περιθώρια απώλειας βαθμών, αφού οι ισοπαλίες σε Πύργο και Πάτρα επιβάλλουν να έχουμε μόνο νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος". Αναφερόμενος στην ετοιμότητα και την ψυχολογία των παικτών, ο νεαρός τεχνικός δήλωσε: "Ολοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πραγματικά η 11άδα είναι ένας πονοκέφαλος για μένα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα φύγουμε από τη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς. Σεβόμαστε τον Ηρακλή, αλλά όμως δεν τον φοβόμαστε".

Οσον αφορά τη σύνθεση των "ερυθρόλευκων", από την αρχή θα ξεκινήσει ο Πέτρος Πασσαλής που εξέτισε την ποινή του. Ο ταλαντούχος μέσος θα επωμιστεί το δύσκολο ρόλο της φρούρησης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Κρεμενλίεφ θα είναι στη 16άδα, όχι όμως στην 11άδα. Η είσοδος του Πασσαλή στην ομάδα θα κρατήσει στον πάγκο έναν εκ των Αλεξανδρή ή Γεωργάτου. Ο Καρασαββίδης είναι ακλόνητος στο κέντρο, αφού κατά τον Περσία σε αυτή τη γραμμή θα κριθεί το παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του χτες ο Αντρέι Γιουσκόβιακ έκανε γνωστό ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, όμως, δεν έκρυψε ότι αν έχει καλύτερη πρόταση από την Ευρώπη θα αλλάξει στρατόπεδο. Ολα θα κριθούν τον άλλο μήνα οπότε και θα έρθει στο προσκήνιο η επίσημη πρόταση της Γκλάντμπαχ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ