Παρασκευή 1 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Πείραμα" και "δρόμος του φεγγαριού"

Καλό μήνα να 'χουμε, θα 'χουμε, όμως; Ας ελπίσουμε πως ναι. Τηλεοπτικά θα τον ξεπεράσουμε, νομίζουμε, όσο πιο ευχάριστα γίνεται. Και να την κλείσουμε την τηλεόραση ακόμη, δεν πειράζει. Ανοιξη έρχεται, πού θα πάει, θα φανεί κι ας παίζει το κρυφτούλι. Ετσι, λοιπόν, ρίχνουμε μια ματιά στο πρόγραμμα και βλέπουμε...

Από την ΕΤ-1, στις 00.20 "Τολμηρό πείραμα" του Πιρς Χάγκαρντ.

Πρόκειται για ένα θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 1993, που αφηγείται τη δράση ενός εκκεντρικού επιστήμονα, που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για τα πειράματά του. Ομως ο εκκεντρικός επιστήμονας κρατά εφτασφράγιστο μυστικό, ένα μόνο από τα πειράματά του και είναι, φαίνεται, αυτό ακριβώς, που τον απασχολεί πολύ. Η CIA είναι αποφασισμένη να μάθει τη φύση αυτού του κρυφού πειράματος. Αντί, όμως, να χρησιμοποιήσει έναν έμπειρο πράκτορα, η υπηρεσία στέλνει μια υπάλληλο από το πολιτικό προσωπικό με ειδικότητα στα κομπιούτερ. Θα αναρωτιέται κανείς γιατί αυτή και όχι ένας έμπειρος πράκτορας. Είναι απλό, η υπάλληλος μοιάζει τρομακτικά με τη γυναίκα του επιστήμονα που έχει πεθάνει και ο θάνατός της έχει σχέση με τα πειράματά του... Παίζουν οι: Ντόναλντ Σάδερλαντ, Κορίν Νεμέκ.

Από την ΕΤ-3 στις 02.00 "Μυστικοί φίλοι" του Ντένις Πότερ.

Πρόκειται για ένα θρίλερ βρετανικής παραγωγής, με πρωταγωνιστή τον Αλαν Μπέιτς. Μέσα από ένα προκλητικό ψυχολογικό θρίλερ, θα παρακολουθήσουμε την ιστορία ενός άνδρα που χάνει τη μνήμη του, αλλά και τα λογικά του και σιγά σιγά οδηγείται σε δολοφονική παρόρμηση εναντίον μιας γυναίκας, που θα μπορούσε να είναι και η ίδια η γυναίκα του.

Από το STAR στις 21.00 "Τζέιμς Μποντ: Επιχείρηση κινούμενος στόχος".

Ο 007, ο διάσημος πράκτορας, θα αντιμετωπίσει ένα βιομήχανο που σχεδιάζει να προκαλέσει ένα τρομακτικό σεισμό για να πλημμυρίσει τη Σίλκο Βάλεϊ και να αποκτήσει τα πολύτιμα μικροτσίπς. Βοηθός, φύλακας άγγελος του, η φίλη του και σωματοφύλακάς του. Ομως, πρέπει να κάνει γρήγορα διότι διαθέτει μόνον 36 ώρες για να εμποδίσει τον βιομήχανο να πραγματοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια. Παίζουν οι: Ρότζερ Μουρ και Τάνια Ρόμπερτς.

Και αμέσως μετά, πάλι από το STAR, στις 23.30 "Ο δρόμος του φεγγαριού" του Μπομπ Σουέιμ. Πρόκειται για κοινωνική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής, που αφηγείται την ερωτική ζωή μιας νέας γυναίκας, που δυσαρεστείται με τη συμπεριφορά του προϊσταμένου της και αποφασίζει να πιάσει μια δεύτερη δουλιά. Να γίνει κολ γκερλ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org