Τρίτη 27 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ντροπή σας κύριοι!

To παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στην "ΑΥΓΗ" το περασμένο Σάββατο και παρατίθεται αυτούσιο: "Το ΚΚΕ χτες απαίτησε να αποπεμφθεί από την κυβέρνηση ο Γ. Α. Παπανδρέου, ενώ η Αλέκα Παπαρήγα, συμπλέουσα (τι ειρωνεία της ιστορίας) με τον Γ. Σούρλα της ΝΔ, ξεκίνησε σχετική τηλεοπτική "καμπάνια"! Η μήπως το ΚΚΕ... διατυπώνει όρους για συγκυβέρνηση; Πάντως το υπουργείο Εξωτερικών επισκέφτηκε χτες ομάδα συνδικαλιστών, προσκείμενων στο ΚΚΕ, διαμαρτυρόμενη για τη συνέντευξη Παπανδρέου. "Κινητοποιήσεις με φούντες""...

Πρόκειται για το "ήθος" των "ανανεωτών" της... Αριστεράς. Θαυμάστε τους! Θαυμάστε τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για να ποινικοποιήσουν την άποψη που λέει όχι στα ναρκωτικά και στην "ιδεολογία της μαστούρας".

Πρώτη πράξη: Απόκρυψη ότι το ΚΚΕ δε ζητά την απομάκρυνση Παπανδρέου για τις θέσεις του, αλλά για την αξιοποίηση της υπουργικής του καρέκλας, για την κατάχρηση εξουσίας στην οποία προβαίνει, ώστε να επιβάλει πολιτική και κοινωνικά πρότυπα σύμφωνα με τις απόψεις του.

Δεύτερη πράξη: Ποινικοποίηση της θέσης του ΚΚΕ διά μεθόδων που παραπέμπουν στις θεωρίες περί "βρόμικου '89"!!! Ναι, ναι! Μέχρι εκεί έφτασαν τα δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ. Να χρησιμοποιούν τις μεθοδεύσεις του "βρόμικου '89", να παίρνουν τις λάσπες του "Αυριανισμού" από το πρόσωπό τους και να τις καθαγιάζουν "ανανεωτικά" (!) για να τις εκτοξεύσουν - αυτοί πια - στο ΚΚΕ! Και μάλιστα για ένα θέμα όπως τα ναρκωτικά.

Ντροπή σας κύριοι. Ντροπή σας, αν συνεχίζει να σημαίνει κάτι αυτή η λέξη στον κόσμο του "εκσυγχρονισμού" και της "ανανέωσης".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ