Τρίτη 27 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι φιλειρηνικές εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι πολύμορφες φιλειρηνικές εκδηλώσεις, που διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, σε όλη την Ελλάδα.

  • Ο Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς σε συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης Κηφισιάς, διοργανώνουν αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου, εκδήλωση με θέμα "Η ειρήνη δε θέλει πολλούς, μας θέλει όλους". Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με έργα μαθητών.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης διοργανώνει το Σάββατο 31 Μάη στις 8 μ.μ στο υπαίθριο θέατρο του Αλσους Νέας Σμύρνης εκδήλωση με παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη με την κωμωδία "Ο Καραγκιόζης Γραμματικούς". Η γιορτή θα αρχίσει με μουσικοχορευτικό της Ενωσης Κρητών Ν. Σμύρνης - Π. Φαλήρου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης διοργανώνει την Κυριακή 1 Ιούνη, στις 11 π.μ., συγκέντρωση και ομιλία μπροστά στο δημαρχείο. Θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης. Με την πορεία αυτή θα κλείσει το Δεκαήμερο Ειρήνης στην πόλη, κατά τη διάρκεια του οποίου στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο υπάρχει χώρος με ταμπλό, φωτογραφίες, αφίσες και ανακοινώσεις.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ