Παρασκευή 11 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΙΕΘΝΗ
Συγκεντρώσεις ενάντια στην επέμβαση

Η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" καλεί τη νεολαία να εκφράσει αγωνιστικά την αλληλεγγύη της προς τον αλβανικό λαό. Να συμμετάσχει μαζικά στη συγκέντρωση που διοργανώνει την Κυριακή 13/4/97 και ώρα 12.00 έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Να απαιτήσουμε:

- Κανένας Ελληνας φαντάρος στην Αλβανία.

- Εξω τώρα το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια.

Να υπερασπίσουμε το δικαίωμα κάθε λαού να χαράζει μόνος το δρόμο του. Οι λαοί δε χρειάζονται προστάτες και χωροφύλακες. Χρειάζονται ειρήνη - φιλία - συνεργασία για να μπορούν να ζήσουν σ' έναν κόσμο καλύτερο, έτσι όπως ο καθένας μας τον ονειρεύεται.

Στην Πρέβεζα

Η Επιτροπή Ειρήνης Πρέβεζας διοργανώνει συγκέντρωση το Σάββατο 12 Απρίλη στις 7.30μμ με θέμα: "Ελλάδα - Αλβανία - Βαλκάνια". Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο γραμματέας της ΕΕΔΥΕ, Θανάσης Παφίλης.

Αιγάλεω - Χαϊδάρι - Αγ. Βαρβάρα

Οι Επιτροπές Ειρήνης και η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" Αιγάλεω - Χαϊδαρίου - Αγ. Βαρβάρας διοργανώνουν πικετοφορία αλληλεγγύης προς τον αλβανικό λαό, σήμερα Παρασκευή 11 Απρίλη στις 6.30μμ στην πλατεία Ελευθερίας,Θηβών και Ιεράς Οδού.

Στο Αγρίνιο

Η Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου,καταδικάζοντας "την προθυμία της ελληνικής κυβέρνησης να συμμετάσχει στα πολυεθνικά τάγματα με 800 στρατευμένα παιδιά, έχοντας ως "πρόσχημα έναν κίβδηλο ανθρωπισμό για να νομιμοποιήσει την απροκάλυπτη επέμβαση στα εσωτερικά της Αλβανίας"", διοργανώνει συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αλβανικό λαό, την σήμερα Παρασκευή 11 Απρίλη στις 8.30 π.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας.

Στο Βόλο

Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου θα πραγματοποιήσει πικετοφορία την Τρίτη 15 Απρίλη στις 7μμ για να καταδικαστεί η απόφαση της συμμετοχής της Ελλάδας στην πολυεθνική στρατιωτική δύναμη επιβολής της "νέας τάξης πραγμάτων".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ