Τετάρτη 9 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συμβαίνουν κι αυτά
  • Οι Νέοι του Συνασπισμού δεν κατάφεραν να κάνουν εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, γι' αυτό έκαναν δήλωση. Δήλωσαν λοιπόν ότι υποστηρίζουν, με όλες τους τις ...δυνάμεις, την ΕΑΑΚ!
  • Τα έβαλαν κάτω η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ στο Παιδαγωγικό της Φλώρινας και είδαν πως δεν είχαν διαφορές. Μας είπαν λοιπόν πως "δεν έχουν ιδεολογικό πρόβλημα" και κατεβάζουν κοινό ψηφοδέλτιο με την ονομασία ...ΔΑΣΠ.
  • Οχι στα όργανα, λένε οι φοιτητές, κατά την "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", που διαστρεβλώνει συνειδητά έρευνα σχετικά με το φοιτητικό συνδικαλισμό. Και αυτό την ώρα που οι ΔΑΠ και ΠΑΣΠ δεν ψηφίζουν στην ΕΦΕΕ για Πανσπουδαστικό Συνέδριο, αν δεν αποφασιστεί να αλλάξει το καταστατικό της. Αλλά και η ΕΑΑΚ καλεί τους φοιτητές να παραμερίσουν μαζί με "τις συνδικαλιστικές ηγεσίες και τα επίσημα όργανα - αναχώματα του συνδικαλιστικού κινήματος". Τι θα ψηφίσει άραγε η "Ελευθεροτυπία";
  • Οι πληροφορίες μας τελικά επιβεβαιώθηκαν. Οι Νέοι Ορίζοντες της ΠΟΛ. ΑΝ., παράταξη που αναζητούσαμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τελικά... βρέθηκαν και μάλιστα δήλωσαν ότι θα κατέβουν στις εκλογές. Μπράβο, κουράγιο! Η εξαφάνισή τους δε φαίνεται να τους στοίχισε ...ακόμα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ