Τετάρτη 29 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ετοιμοι σε Βοιωτία - Εύβοια

ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας).-

Με αγωνιστική θέληση και με την εμπειρία των προηγούμενων κινητοποιήσεων, οι αγρότες της Βοιωτίας είναι έτοιμοι ν' ακολουθήσουν στις 4 Φλεβάρη τους αγρότες της Θεσσαλίας, αφού τα προβλήματά τους είναι κοινά. "Κοινή πρέπει να είναι και η αντιμετώπισή τους", δηλώνουν.

Ηδη αγροτικά στελέχη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Βοιωτίας και αγρότες - μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών έχουν επισκεφθεί πολλά χωριά του νομού, έχουν μιλήσει με τους αγρότες και εκτιμούν πως το κλίμα που υπάρχει είναι πολύ θετικό, όσον αφορά τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις. Χτες βράδυ σε σύσκεψη που έγινε στην ΕΓΣ Θηβών - με τη συμμετοχή των Συντονιστικών Επιτροπών Επαρχίας Λιβαδειάς και των αγροτικών συλλόγων της επαρχίας Θηβών - εκλέχτηκε επιτροπή σε νομαρχιακό επίπεδο.

Εν τω μεταξύ σήμερα συνεδριάζει και η ΣΕΑ Αγροτών Βορειοκεντρικής Εύβοιας, προκειμένου να καθορίσει το πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων και την ημερομηνία έναρξής τους. Σε ανακοίνωσή της η ΣΕΑ, αφού επισημαίνει τα προβλήματα των αγροτών της Εύβοιας και την κατάσταση που επικρατεί, καλεί την κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα αιτήματά τους, "διαφορετικά η οργή της αγροτιάς θα γίνει χείμαρρος που καμιά κυβέρνηση δε θα μπορεί να σταματήσει".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ