Πέμπτη 19 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ενωμένοι για τα κοινά προβλήματα

Την πρώτη του συγκέντρωση οργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλίας με τους Αλβανούς εργαζόμενους

Την πρώτη του συγκέντρωση - συζήτηση διοργανώνει το Σάββατο, 21 Ιούνη, ο νεοϊδρυθείς "Σύνδεσμος Φιλίας με τους Αλβανούς Εργαζόμενους".Η συγκέντρωση θα γίνει στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1) στις 5.30 μμ.

Σκοποί του συνδέσμου είναι η ανάπτυξη αλληλεγγύης προς τους αλβανικής υπηκοότητας εργαζόμενους, που διαμένουν στην Ελλάδα, η υποστήριξη των δικαιωμάτων τους και η βελτίωση των συνθηκών ζωής τους. Επίσης η ανάπτυξη δεσμών φιλίας μεταξύ των λαών Ελλάδας και Αλβανίας, αλλά και η συνεργασία ανάμεσα στις οργανώσεις των Αλβανών υπηκόων, που εργάζονται στην Ελλάδα, με τις οργανώσεις των Ελλήνων εργαζομένων και των άλλων μεταναστών.

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση - συζήτηση, απευθύνει ο σύνδεσμος με ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως "μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα που μας απασχολούν, με τη βοήθεια και την αλληλεγγύη των Ελλήνων εργαζομένων".

Τα θέματα που θα συζητηθούν στη συγκέντρωση, αφορούν: Τα Προεδρικά Διατάγματα για τη νομιμοποίηση των αλλοδαπών. Τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων των Αλβανών μεταναστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ