Πέμπτη 22 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Εμεινε ο... φευγάτος

Ο Ζάετς μετά από πίεση του προέδρου θα είναι και του χρόνου στον πάγκο του τριφυλλιού...

Βόμβα μεγατόνων στον Παναθηναϊκό. Ο Βελιμίρ Ζάετς μένει στον Παναθηναϊκό και καλείται να ξανα - χτίσει την ομάδα και τη νέα χρονιά!

Αυτό προέκυψε μετά τη χτεσινή συνάντηση του προέδρου των πρασίνων Γιώργου Βαρδινογιάννη με τον Κροάτη τεχνικό, όπου για δεύτερη φορά η παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Οπως ειπώθηκε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο Ζέκο θα προχωρήσουν μαζί για την ανάκαμψη της ομάδας, κάτι που παράλληλα βάζει και τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του μεγαλομετόχου από τα διοικητικά των πρασίνων.

Μάλιστα, ο Βέλμιρ Ζάετς αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να αναχωρήσει για τη Νορβηγία, όπου θα δει ιδίοις όμμασι τον Στραντλ για τον οποίο ενδιαφέρονται στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού". Πάντως η προσπάθεια για την απόκτηση του Νορβηγού στράικερ κρίνεται δύσκολη, αφ' ενός γιατί στο παιχνίδι έχει μπει και ο Ολυμπιακός, αφ' ετέρου το κασέ του είναι πολύ μεγάλο. Η Λίλσετρομ είναι αποφασισμένη να βγάλει το μισό... προϋπολογισμό της από την πώλησή του.

Ετσι, μετά και απο αυτές τις εξελίξεις, το ενδιαφέρον πλέον όλων στην Παιανία στρέφεται στις ανανεώσεις των συμβολαίων αλλά και στο καθορισμό των πλάνων για τη νέα χρονιά. Οσον αφορά το δεύτερο σκέλος αναμένεται εντός των ημερών να ξεκαθαρίσει και το θέμα της τοποθεσίας όπου το καλοκαίρι ο Ζέκο θα προσπαθήσει να χτίσει το καινούριο Παναθηναϊκό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ