Πέμπτη 22 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Θησαυρός ή άνθρακας;

Ιστορική προοπτική ή διαπραγματευτικό τρυκ; Το ερώτημα αυτό αφορά το μυστηριώδες ταξίδι του διευθύνοντα συμβούλου Ν. Στράτου και τα όσα, με δυσκολία, διαρρέουν από την ΑΕΚ. Στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, αφού όπως υποστηρίζουν κάποια στελέχη της, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με οικονομικό κολοσσό, το όνομα του οποίου θα κάνει πάταγο.

Η ταυτότητα της πολυεθνικής που ενδιαφέρεται παραμένει εφτασφράγιστο μυστικό, γιατί σύμφωνα με άνθρωπο της Ενωσης αυτό αποτελεί απαράβατο όρο. Ομως όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις υπόσχονται πως αν τελεσφορήσουν οι προσπάθειες τότε θ αλλάξει η ιστορία της ομάδας. "Σε πέντε λεπτά αγοράζουν τη ΦΑΓΕ και τις θυγατρικές της. Ο Κόκκαλης φαντάζει νάνος μπροστά τους. Αυτοί θα φέρουν παίχτες με τους οποίους η ΑΕΚ θα πάρει περίπατο το Κυπελλούχων και θα πρωταγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ" έλεγε χτες στέλεχος, που συνήθως είναι συγκρατημένο στις εκτιμήσεις του.

Κάποιοι άλλοι πάντως δηλώνουν σίγουροι ότι πρόκειται για έμμεση πίεση προς την πλευρά Φιλίππου, η οποία είναι έτοιμη να κάνει την κίνησή της. Δεν αποκλείουν μάλιστα αυτό να συμβεί εντός της βδομάδας. Το σίριαλ λοιπόν καλά κρατεί και όπως όλα δείχνουν το τέλος του θα καθυστερήσει περίπου 15 μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ