Συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της ΕΑΜικής Αντίστασης ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ,μέλος του ΚΚΕ. Γεννήθηκε το 1920 στην Κομποτή Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας. Πήρε μέρος από τους πρώτους στις αντιστασιακές ομάδες στο Ξηρόμερο. Εμεινε στις φυλακές μέχρι το 1963. Τον Απρίλη του 1967 συνελήφθη και κρατήθηκε για 4 ακόμα χρόνια στη Γιούρα και στη Λέρο. Εμεινε πιστός στις ιδέες του σοσιαλισμού και στο ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.
Στη μνήμη του ο αδελφός του Φώτης προσφέρει 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.
Το μνημόσυνό του γίνεται στις 21.1.96 στην Κομποτή Ξηρομέρου.
***
Υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς
ΝΤΑΙΖΗΣ Π. ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ
το γένος Σπυρίδωνος Πέττα,
από τη Ζάκυνθο, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, τελέσαμε 40ήμερο μνημόσυνο την Παρασκευή 19.1.96, στον ιερό ναό Αναπαύσεως του Γ Νεκροταφείου Αθηνών.
Ο σύζυγος: Πέτρος Πλ. Μισαηλίδης.
Τα παιδιά Ελένη και Φουάντ Λιυάν, Μαρία - Ναυσικά Π. Μισαηλίδου.
Τα εγγόνια: Πέτρος Φ. Λιυάν, Μαρί - Τερέζ και Αϊμάντ Μπιζάνι, Νταίζη και Μισέλ Μποναμί, Τζόις Φ. Λιυάν. Ο δισέγγονος Τζορτζ Μ. Μποναμί.
Τα αδέλφια: Μαργαρίτα Πλ. Μισαηλίδου, Βασίλης και Ελένη Πέττα - Λιβά. Τα ανίψια καιοι λοιποί συγγενείς.