Τετάρτη 17 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παραμυθένια τραγούδια, τζαζ διαδρομές

"Χάδια και καρφιά", μα προπάντων τραγούδια παραμυθένια για δυο μέρες στην αίθουσα της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Κίνησης "Κίνηση" (Υπατίας 1β και Μητροπόλεως), όπου θα δώσει δύο συναυλίες ο Πέτρος Ταμπούρης.Την Παρασκευή και το Σάββατο (10μμ) ο γνωστός μουσικός και συνθέτης θα παρουσιάσει ζωντανά την τελευταία του δισκογραφική δουλιά "Χάδια και Καρφιά", αλλά και επιλογές από παλιότερα τραγούδια του. Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Γανωτής στο βιολί, η Ελπινίκη Ζερβού στο τραγούδι, ο Βαγγέλης Ζωγράφος στο μπάσο, ο Στέλιος Κατσιάνης στο λαούτο και τον τζουρά, ο Ανδρέας Παπάς στα κρουστά και ο Γιώργος Παυλάκος στα πλήκτρα. Γενική είσοδος 1.500 δραχμές. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, μπορείτε να επικοινωνείτε για κρατήσεις στα τηλέφωνα 33.12.922, 33.12.928.

Τ' όνομά του δηλώνει την προοπτική, το κοίταγμα μπροστά και μακριά. Ο λόγος για την ομάδα "Τηλέθροον",που από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή εμφανίζεται στο "Half Note Jazz Club", στο Μετς. Το συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 1992 και έχει ήδη στο ενεργητικό του πλήθος εμφανίσεων, αποτελείται από τους Ανδρέα Συμβουλόπουλο (πιάνο), Ανδρέα Μνιέστρη (σαξόφωνο), Θοδωρή Ρέλλο (σαξόφωνο), Παντελή Πασχαλίδη (τρομπέτα), Σταύρο Εμμανουήλ (ηλεκτρικό μπάσο) και Νίκο Τουλιάτο (κρουστά). Στόχος του: Να βασίζεται στην πλούσια ηχητική παράδοση του κόσμου και να προχωρεί τη μουσική σε απρόσμενα πεδία.

Στον ίδιο χώρο, πάντως, σήμερα και αύριο συνεχίζονται οι εμφανίσεις του πολυεθνικού (αν και έρχεται από την Ολλανδία) κουαρτέτου του σαξοφωνίστα Stephan - Max Wirth.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ