Τετάρτη 16 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιχείρηση "κατασκοπίας"

Από σήμερα τα ξημερώματα μπαίνει σ' εφαρμογή το σχέδιο κατασκοπίας των προσεχών αντιπάλων του Ολυμπιακού. Ο βοηθός του Μπάγεβιτς, Τάκης Περσίας, αναχωρεί τα χαράματα για τη Λευκορωσία με σκοπό να παρακολουθήσει τη Μοζίρ σ' αγώνα πρωταθλήματος με την Τορπέντο. Επίσης, θα έχει την ευκαιρία να ελέγξει την ομώνυμη πόλη και τις εγκαταστάσεις.

Την Παρασκευή ο άλλος συνεργάτης του ελληνοποιημένου τεχνικού, Αντώνης Δρακόπουλος, θα μεταβεί στη Ρουμανία με σκοπό να δει την έτερη πιθανή αντίπαλο των "ερυθρολεύκων" Κονστρουκτορούλ. Η μολδαβική ομάδα θα λάβει μέρος σε τουρνουά που γίνεται στην Κωστάντζα με τη συμμετοχή των Φαρούρ, Πολιτέκνικα Ιασίου και μιας βουλγαρικής (μάλλον της Λέφσκι). Ετσι όταν ο Μπάγεβιτς μεταβεί στη Μολδαβία για την πρώτη συνάντηση των προ-προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ (23/7) ανάμεσα σε Κονστρουκτορούλ και Μοζίρ θα έχει ήδη σχηματίσει κάποιες εντυπώσεις.

Στο μεταξύ την Παρασκευή έρχεται στην Ελλάδα ο Πίτερ Οφορίκουε και θα υπογράψει το πενταετούς διάρκειας συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Την επομένη "πετάει" για τη Γερμανία όπου θα γνωρίσει τον τεχνικό και τους συμπαίχτες του.

  • Μετά την ερασιτεχνική Βασκάου (κέρδισαν 4 - 2) οι πρωταθλητές δίνουν σήμερα το δεύτερο φιλικό τους αγώνα με τη Βάλντχοφ Μανχάιμ (β κατηγορίας).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ