Τετάρτη 16 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Στο μικροσκόπιο ο Βραζιλιάνος Ντρούμοντ

Από τον Ντουμιτρίου εξαρτάται πλέον αν η ΑΕΚ θα ζευγαρώσει τους Βραζιλιάνους που θα περιλαμβάνει το ράστερ της. Ο Αλ. Κούγιας εξασφάλισε τα δικαιώματα του 19χρονου Μαρτσέλο Ντρούμοντ και ο παίχτης θα μεταβεί στη Γερμανία ώστε ο Ρουμάνος τεχνικός να βγάλει οριστικά συμπεράσματα.

Αν η εισήγησή του είναι θετική τότε θα υπογραφούν τα συμβόλαια. Σ' αντίθετη περίπτωση ο παίχτης θα πάει στην Αϊτχόβεν, η οποία φέρεται να έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Οπως ανέφερε χτες στο "Ρ" ο πρόεδρος της ΠΑΕ "τα 'χω βρει σ' όλα με τον μάνατζέρ του. Εχω στα χέρια μου φαξ με το οποίο μου θέτει οψιόν ως την Κυριακή 29/7".

Ο Ντρούμοντ είναι σέντερ φορ και αγωνίζεται στη Φλαμένγκο. Οι "κιτρινόμαυροι" μάλιστα υποστηρίζουν πως φέτος ήταν αναπληρωματικός του Ρομάριο. Εχει παίξει σ' όλες τις Εθνικές ομάδες της Βραζιλίας εκτός φυσικά της ανδρών. "Δε θέλω να μιλήσω, είμαστε σε λεπτό σημείο". Αυτή ήταν η απάντηση του Αλ. Κούγια αναφορικά με την υπόθεση Παντούρου. Πληροφορίες θέλουν τη Λανς να διεκδικεί τον παίχτη, άρα η κατάσταση δυσκολεύει αρκετά για την κυπελλούχο.

  • Με γκολ των Γκρέταρσον, Μπατίστα η ΑΕΚ κέρδισε στο δεύτερο φιλικό της την ερασιτεχνική Μίσμπαχ με 2 - 0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ