Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκλογές στην ΕΕΛ

Μήνυμα «ενότητας και αγώνα για την ενίσχυση του κύρους και την εκπλήρωση των στόχων της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών», ενόψει των αρχαιρεσιών που θα διεξαχθούν στην ΕΕΛ, στις 5/11, για την εκλογή νέων διοικητικών οργάνων, απευθύνει με ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Πανδημοκρατική Ενότητα Λογοτεχνών -Συνεργαζομένων» (ΑΠΕΛ-Σ). Η ΑΠΕΛ-Σ, απευθυνόμενη σε όλα τα μέλη της ΕΕΛ, δεσμεύεται «με ευθύνη και συνέπεια να προσφέρει, το κατά δύναμη, στην κοινή μας υπόθεση» και τα καλεί να της δώσουν «τη δυνατότητα να βοηθήσει στην εκπλήρωση των καθηκόντων από καλύτερες θέσεις, υπερψηφίζοντας το ψηφοδέλτιό της για το ΔΣ και τα άλλα όργανα».

Οι υποψήφιοι της ΑΠΕΛ-Σ για το ΔΣ είναι (αλφαβητικά) οι: Αυγητίδης Κώστας, Ζήκου Ευγενία, Ζωγράφου Ευγενία, Κυτόπουλος Νίκος, Μαλτέζου Σοφία, Μολυβιάτης Νίκος, Μπαρδάνη-Σημαντάρη Σοφία, Μωραΐτης Γιώργης, Σιδέρη Μαρία, Τουμανίδης Χρήστος.

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή: Εγγλέζος Τάσος, Καπετανέας Βασίλης, Καραβασίλης Παναγιώτης, Μηνιώτης Ευάγγελος, Νικολοπούλου Πετρούλα. Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο: Καραβίδας Γιάννης, Κούκος Βασίλης, Κουτσάφτης Ζώης, Λιαρούτσου Ελευθερία, Μαυρογιώργης Φίλιππος, Παρασκευόπουλος Δημήτρης. Επιτροπή Κρίσης Νέων Μελών: Καραγιάννης Θανάσης, Κοκκινέας Τίτος, Κοσμάς Νίκος, Λιόγκαρης Βασίλης, Μανέτας Γιώργος, Ντούσιας Αργύρης, Στεφανίδης Γιάννης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ