Τρίτη 31 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τρικυμία εν κρανίω

Η φαντασία, λένε, ξεπερνά την πραγματικότητα. Και τρανή απόδειξη τούτου είναι τα όσα γράφει σε σχετική ανακοίνωση που μοίραζε το βράδυ του Σαββάτου, παραμονές των εκλογών της δεύτερης Κυριακής, ο συνδυασμός «Μαζί για την Αγιάσο», που υποστηρίζεται από τη ΝΔ.

«Αγιασώτη, την Κυριακή παίρνεις την τύχη στα χέρια σου», έγραφε παροτρύνοντας τους κατοίκους. Και συνέχιζε με ένα άνευ προηγουμένου ...ξέσπασμα, για τα όσα «κακά» έκανε η απερχόμενη δημοτική αρχή που υποστηριζόταν από τις αγωνιστικές δυνάμεις: «Την Κυριακή θα σταματήσει η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ να υπονομεύει το μέλλον των παιδιών σου. Την Κυριακή περνάει ο δήμος σε νέους ανθρώπους που αγαπούν το χωριό τους και όχι σε κομματικά στελέχη. Από την Κυριακή τα λεφτά του δήμου θα διατίθενται στους δημότες και όχι στο Κόμμα». Και το ...τελειωτικό χτύπημα έρχεται με το «αβυσσαλέο» ερώτημα, «Τι σχέση έχει ο δήμος με την Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος;», αφήνοντάς μας άφωνους..!

Σοβαρά τώρα, ό,τι σχόλιο και να κάνουμε, θα είναι περιττό. Η γραφικότητα ξεπερνά κάθε όριο... Πάντως, παρά τη ...φαντασία του συνδυασμού της ΝΔ, οι Αγιασώτες επέλεξαν ξανά τον αγωνιστικό συνδυασμό που στήριζαν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών.

ΥΓ: Το γεγονός αφιερώνεται στις προεκλογικές καταγγελίες ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ, περί «ανίερης συμμαχίας» ΚΚΕ και ΝΔ...!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ