Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΑΧΑΪΑΣ
«Η προβοκάτσια θα πέσει στο κενό»

Ο υποψήφιος νομάρχης Αχαΐας με τη ΝΑΣ, Στάθης Κεραμιδάς
Ο υποψήφιος νομάρχης Αχαΐας με τη ΝΑΣ, Στάθης Κεραμιδάς
Στην προβοκάτσια, σε βάρος της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Αχαΐας με επικεφαλής τον Στάθη Κεραμιδά, καταφεύγει το ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια να εγκλωβίσει τους εργαζόμενους στα δίχτυα τα δικά του ή και των διάφορων πολιτικών αναχωμάτων που υπάρχουν, προκειμένου να μην ενισχυθεί η ΝΑΣ, μετά την απήχηση που έχει η δράση της στο λαό της περιοχής. Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ έρχεται δεύτερο καθώς πήρε τη σκυτάλη από τη ΝΔ, η οποία το προηγούμενο διάστημα διέδιδε πως θα στήριζε τον Στάθη Κεραμιδά.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το ΠΑΣΟΚ έχει στήριγμα στις προβοκάτσιες τον ΣΥΝ και τους συνδυασμούς που αυτοαποκαλούνται "Αριστερά στην Αυτοδιοίκηση" - μετά την αδυναμία του να πείσει πολιτικά τους ψηφοφόρους του, έχει βάλει τα παπαγαλάκια του να διαδίδουν πως "ο Κεραμιδάς είναι ΠΑΣΟΚ", είναι "αντικομμουνιστής", "δεν έχει καμιά δουλιά με το ΚΚΕ", αλλά και ότι τάχα "το ΚΚΕ έβαλε τον Ασπρούλια στην άκρη", ότι "το ΚΚΕ στηρίζει τον Πατούχα και τον Χατζηλάμπρου"».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ακόμα ότι «στόχος της προβοκάτσιας είναι να εμποδιστεί η πολιτική καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και της ΕΕ. Θέλουν να εμποδίσουν τη λαϊκή αγωνιστική συσπείρωση και πολύ περισσότερο την προοπτική να εκφραστεί με την ενίσχυση της ΝΑΣ και της ΔΑΣ - "Πάτρα Μπροστά". Με φθηνά κόλπα προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους στα όρια που θέλει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Να διοχετεύσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια στα διάφορα αναχώματα και στηρίγματά τους, στους συνδυασμούς του Ν. Τσούκαλη, Γ. Δημαρά, Χρ. Πατούχα και Β. Χατζηλάμπρου, Χρ. Ανυφαντή. Ξέρουν καλά ότι βασικό εμπόδιο στην πολιτική τους είναι το ΚΚΕ και η αγωνιστική συνεργασία με το ΔΗΚΚΙ και άλλους αγωνιστές».

Καταλήγοντας, καλεί τους εργαζόμενους «να καταδικάσουν τις προβοκάτσιες, να δώσουν απάντηση στα σχέδια της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και να τους εγκαταλείψουν. Να "μαυρίσουν" τα στηρίγματά τους οποιοδήποτε όνομα κι αν έχουν. Οι προβοκάτσιες τους αποκαλύπτουν πόσο επικίνδυνες είναι για τα λαϊκά συμφέροντα. Οι θέσεις τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ