Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Να παραμείνει στα χέρια αγωνιστών

Ο Μιχάλης Μοσχονάς
Ο Μιχάλης Μοσχονάς
Σε μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση εξελίχθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του αγωνιστικού ψηφοδελτίου συνεργασίας της Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Μοσχονά που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου την τελευταία τετραετία.

«Ο Δήμος του Αγίου Παύλου θα μείνει στα χέρια αγωνιστών, θα μείνει στα χέρια των απλών ανθρώπων της γειτονιάς. Δε θα παραδοθεί στους διαχειριστές των αντιλαϊκών πολιτικών. Δε θα γίνει ανώνυμη εταιρεία που θα πουλά υπηρεσίες. Θα παραμείνει κάστρο του αγώνα και της διεκδίκησης», τόνισε ο Μιχ. Μοσχονάς.

«Αρνηθήκαμε - συνέχισε - να ξαναπληρώσουν οι δημότες. Οταν η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο μας καλούσε να αυξήσουμε τα δημοτικά τέλη 25%, εμείς επιλέξαμε να τα μειώσουμε. Οταν οι αντίπαλοί μας μιλάνε για ανταποδοτικότητα εμείς απαντάμε: αρκετά έχει πληρώσει η λαϊκή οικογένεια. Οταν οι αντίπαλοί μας κάνουν δημόσιες σχέσεις, εμείς χτυπάγαμε τις πόρτες των υπουργείων, απαιτώντας αυτά που μας ανήκουν. Οταν οι άλλοι δίνουν ανεύθυνες υποσχέσεις για μαζικούς διορισμούς, για τουριστική ανάπτυξη και άλλα πολλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες, εμείς καταθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης», υπογράμμισε ο δήμαρχος Αγ. Παύλου.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες του ΚΚΕ, του ΔΗΚΚΙ, της Παρέμβασης Αριστερών Πολιτών, της Κομμουνιστικής Ανανέωσης καθώς και ο υποψήφιος Νομάρχης Θεσσαλονίκης της ΝΑΣ Γιάννης Ζιώγας. Τη συγκέντρωση «άνοιξε», από την πλευρά της Επιτροπής Στήριξης του ψηφοδελτίου ο Απόστολος Βουραζανίδης, ο οποίος επισήμανε ότι χρειάζεται αγώνας πόρτα - πόρτα για να πετύχει η ΔΕΑΚ μια ακόμα μεγάλη νίκη στις προσεχείς εκλογές.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι 24 από τους 26 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της ΔΕΑΚ, που είναι οι εξής: ΓΡΗΓΟΡΙΑΣΟΥ Δήμητρα, ΙΤΣΚΟΣ Δημήτρης, ΚΑΛΑΜΑΤΑ Αναστασία, δημοτική σύμβουλος, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Αγγελική, δημοτική σύμβουλος, ΚΟΥΦΑΚΗΣ Δημήτρης, ΛΑΓΟΣ Γιάννης, ΜΑΚΡΗ Γιάννα, δημοτική σύμβουλος, ΜΑΥΡΙΔΗΣ Γιώργος, δημοτικός σύμβουλος, ΜΑΤΘΑΙΟΥ Θανάσης, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ Δόμνα, δημοτική σύμβουλος, ΝΤΟΛΜΑΤΖΗ Κατερίνα, ΠΑΠΑΓΙΩΤΑΣ Γιάννης, ΠΕΡΔΙΚΗΣ Γιάννης, δημοτικός σύμβουλος, ΠΟΛΙΤΗΣ Βασίλης, ΠΟΛΙΤΗΣ Γιώργος, ΠΟΛΥΖΟΣ Παναγιώτης, ΡΟΔΑΣ Μάνος, ΣΑΡΡΗ Εμμανουέλα, ΣΒΑΡΝΑΣ Γιώργος, ΣΠΥΡΙΔΟΥ Λίτσα, ΣΤΑΘΗ Δήμητρα, δημοτική σύμβουλος, ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ - ΚΩΝΣΤΑ Φωτεινή, ΤΖΟΥΡΕΛΛΗΣ Γιώργος, δημοτικός σύμβουλος, ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γιώργος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις και παρουσιάσεις υποψηφίων(2023-09-12 00:00:00.0)
Σημαντικές παρουσίες, έκφραση της πλατιάς συμπόρευσης με το ΚΚΕ(2019-04-02 00:00:00.0)
Επιθέσεις λάσπης από τη διοίκηση του δήμου(2007-06-16 00:00:00.0)
Πρώτος και πάλι ο συνδυασμός της ΔΕΑΚ(2006-10-16 00:00:00.0)
Εδωσαν με αξιώσεις τη μάχη(2002-10-22 00:00:00.0)
Χρειάζεται δήμαρχος αγωνιστής(1998-10-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ