Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Ρουσφέτι και για... τάφο!

Σχολιάζοντας, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε χτες στη Θεσσαλονίκη, τη ρουσφετολογία στην οποία επιδίδονται υποψήφιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στη σκανδαλολογία των ημερών, η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε σε κάποιο σημείο:

«Να σας πω κάτι, επειδή λέμε για σκάνδαλα. Αυτή τη στιγμή είναι ένα όργιο ρουσφετολογίας προσωπικής και προσωπικών πιέσεων που κάνουν, ιδιαίτερα οι συνδυασμοί των δύο κομμάτων, προκειμένου να διασφαλίσουν ψήφο.

Μη μου πείτε ότι: με συγχωρείτε, οι κομματικοί μηχανισμοί δεν τους βλέπουν. Μπορεί να βγει κομμουνιστής, άλλος αγωνιστής που είναι μαζί μας και να τάζει τέτοια πράγματα; Οπως, δουλιά, θα περάσει ο δρόμος από σένα, θα μπει στο σχέδιο, ό,τι θέλετε. Μέχρι και τάφους τάζουν...

Καταλαβαίνετε, δηλαδή, είναι τόσα τα προβλήματα του κόσμου, που παίζουν με τον πόνο του. Δεν είναι ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο αυτό σε σχέση μ' αυτά που έχουμε μάθει; Και υπάρχει ένας κόσμος που σου λέει, καλύτερα να πάω με την εξουσία μήπως μου λύσει κανένα πρόβλημα. Και δεν καταλαβαίνει, ότι αυτοκτονεί έτσι. Κυριολεκτικά αυτοκτονεί»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ