Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Τραμπούκικη επίθεση

«Μη δίνετε έκταση, παιδιά είναι, λόγω του ενθουσιασμού τους έκαναν ό,τι έκαναν». Με αυτές τις λέξεις και σε αυτό το πνεύμα «κάλυψε» ο Αντώνης Καμπάκας, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, τους 10 νεαρούς που κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις και απειλές, του τύπου «θα σας φάμε κομμούνια», εναντίον ανθρώπων που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο της «Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας Καισαριανής», κατά τη διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας στελεχών του συνδυασμού.

Το περιστατικό έγινε χτες, λίγο μετά τις 7 το βράδυ, όταν 10 άτομα ξεκίνησαν με μηχανάκια από το εκλογικό κέντρο του Α. Καμπάκα και κατεβαίνοντας την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, σταμάτησαν μπροστά στο εκλογικό κέντρο και προπηλάκισαν όσους βρίσκονταν μέσα. Λίγο αργότερα, κάτω από την κατακραυγή του κόσμου, αποχώρησαν.

Σε ανακοίνωσή της η «Ενωτική Αγωνιστική Πορεία Καισαριανής», καταγγέλλει την τραμπούκικη ενέργεια των οπαδών του Καμπάκα και τονίζει πως «ο αντικομμουνισμός με όποιο χρώμα κι αν εκφράζεται, δε θα περάσει. Οι Καισαριανιώτες που έχουν ιστορία, θα την τιμήσουν καταδικάζοντας τους αντικομμουνιστές και υπερψηφίζοντας τους δημοτικούς και νομαρχιακούς συνδυασμούς που στηρίζουν οι κομμουνιστές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ