Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αυξάνουν τιμές φουσκώνουν κέρδη

Με ή χωρίς «στρατηγικό επενδυτή», κυβέρνηση και διοικούντες τον ΟΤΕ ...εργάζονται άοκνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα κέρδη των μεγαλομετόχων του Οργανισμού, επιβάλλοντας χαράτσια στους συνδρομητές.

Μετά τις αλλεπάλληλες αυξήσεις στην τιμή της αστικής μονάδας (αυξήθηκε κατά 100% τα τελευταία χρόνια) και στο πάγιο (300%), η διοίκηση του ΟΤΕ αύξησε στα μουλωχτά έως και 73% - στην καλύτερη περίπτωση - τη χρέωση για τις κλήσεις της υπηρεσίας καταλόγου, που παρέχει μέσω του 11888. Οι κλήσεις αυτές κόστιζαν μέχρι τώρα 0,40 ευρώ, ανεξαρτήτως διάρκειας. Με το νέο τιμολόγιο, πέραν του ενός λεπτού, ο συνδρομητής επιβαρύνεται με 0,29 ευρώ ανά λεπτό, ενώ και το κλάσμα λεπτού χρεώνεται σαν ακέραιο λεπτό. Ανάλογες αυξήσεις, πάλι στα μουλωχτά, επέβαλαν οι διοικούντες τον ΟΤΕ και για κλήσεις προς τα τετραψήφια νούμερα παροχής μαγνητοφωνημένων πληροφοριών.

Εάν αυτά συμβαίνουν στον «μερικώς ιδιωτικοποιημένο» ΟΤΕ, σκεφτείτε τι θα γίνεται στον ΟΤΕ του «στρατηγικού επενδυτή», ο οποίος θα νοιάζεται αποκλειστικά και μόνο για το άμεσο και μεγάλο κέρδος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ