Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θρασύδειλη επίθεση

Τη θρασύδειλη επίθεση στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Νεάπολης του ΚΚΕ, που έγινε χθες τα ξημερώματα, καταγγέλλει η Αχτίδα Βορειοδυτικών Συνοικιών της ΚΟΘ του ΚΚΕ. «Είναι γνωστό ότι η δράση του Κόμματος, η πολιτική συσπείρωσης, η σταθερότητα στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Εργατικής Τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, ενοχλούν πολλούς», τονίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

«Τέτοιου είδους επιθέσεις σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να κάμψουν την αταλάντευτη στάση των μελών και στελεχών του Κόμματος και της ΚΝΕ. Αντίθετα, ακόμα πιο μαζικά, πιο μαχητικά, τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος και της ΚΝΕ θα συνεχίσουν τη δράση τους, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την προώθηση της Λαϊκής Συμμαχίας, του Μετώπου για το Σοσιαλισμό.

Η μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους και η ενίσχυση των συνδυασμών που στηρίζει το ΚΚΕ και άλλες ριζοσπαστικές δυνάμεις στις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές θα είναι η απάντηση απέναντι σε αντίστοιχες προσπάθειες φίμωσης και τρομοκράτησης του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ