Κυριακή 6 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Εκδήλωση τιμής και μνήμης διοργανώνει σήμερα Κυριακή, 6 Αυγούστου στις 11.30 το πρωί στις Καρούτες το παράρτημα Φωκίδας της ΠΕΑΕΑ. Την ίδια μέρα αναχωρεί λεωφορείο στις 10.00 το πρωί από την παλιά Πυροσβεστική.
  • Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα και τους ντόπιους συνεργάτες τους την περίοδο 1941-1944, διοργανώνει το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Πτολεμαΐδας σήμερα Κυριακή 6 Αυγούστου, στις 11 π.μ., στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στο Πολύκεντρο (λαϊκή αγορά) της πόλης.
  • Εκδήλωση τιμής στη μνήμη των πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ (1941-1949) πραγματοποιούν την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 11.30 το πρωί στα Ανω Σουδενά το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Καλαβρύτων Αχαΐας, η ΚΟ Καλαβρύτων του ΚΚΕ και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ανω Λουσών «Τα Σουδενά». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της Αντίστασης.
  • Το παράρτημα Καλαμάτας της ΠΕΑΕΑ, το Δημοτικό Διαμέρισμα Σαϊδόνας και ο εκπολιτιστικός σύλλογος των Απανταχού Σαϊδονιτών Αθήνας διοργανώνουν την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 11.00 π.μ., στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης στη Σαϊδόνα της Μεσσηνιακής Μάνης, εκδήλωση τιμής για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και τα 60 χρόνια του ΔΣΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ