Πέμπτη 3 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΙΕΘΝΗ
Νέες κινητοποιήσεις

Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στο συνεχιζόμενο ιμπεριαλιστικό πόλεμο του Ισραήλ εναντίον των λαών του Λιβάνου και της Παλαιστίνης. Στην Κορινθία σήμερα Πέμπτη στα Περιβολάκια στις 8.00 μ.μ. διοργανώνει συγκέντρωση η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία».

Στο Βόλο σήμερα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας στο Βόλο, διοργανώνουν συγκέντρωση η τοπική Επιτροπή Ειρήνης, η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών.

Στις Σέρρες στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» Σερρών και η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία» Σερρών.

Στην Ρόδο συγκέντρωση διοργανώνουν την Παρασκευή 4 Αυγούστου έξω από το Καζίνο της Ρόδου, η Ροδιακή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση».

Εκδήλωση συμπαράστασης στους λαούς της Παλαιστίνης και Λιβάνου διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κυκλάδων την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Μιαούλη (Δημαρχείου) της Ερμούπολης.

Με ανακοινώσεις τους καταδικάζουν τη βάρβαρη εισβολή του Ισραήλ και καλούν σε λαϊκή κινητοποίηση, για να σταματήσει το έγκλημα, πολλοί φορείς. Συγκεκριμένα, ανακοινώσεις εξέδωσαν χτες η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών (Θεάτρου, Κινηματογράφου, Τηλεόρασης), η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Χάρτου, που καταγγέλλει το ισραηλινό έγκλημα, που στηρίζεται από τις ΗΠΑ και την ΕΕ και όσους ακολουθούν την πολιτική ίσων αποστάσεων και σε ένδειξη συμπαράστασης προς τα θύματα του πολέμου, ενισχύει οικονομικά με 500 ευρώ, μέσω του ΠΑΜΕ και της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), τα συνδικάτα Παλαιστίνης και Λιβάνου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ