Τετάρτη 7 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το ελικόπτερο...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΕΛΙΚΑ, ΒΡΗΚΕ το ...αντίβαρο στη «χολιγουντιανή» απόδραση με ελικόπτερο των αδελφών Παλαιοκώστα η κυβέρνηση. Και η κίνησή της ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή.

Ποια ήταν; Μα ...η δημόσια έκκληση του Βύρωνα Πολύδωρα στους δυο δραπέτες - σε συνέντευξή του - να παραδοθούν άμεσα. Για όσους δεν το ξέρουν, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είναι πολύ πειστικός διά μέσου των Μέσων Ενημέρωσης.

Τώρα δε μένει, παρά τα αστυνομικά τμήματα Αττικής και περιχώρων να βρίσκονται σε ετοιμότητα, προκειμένου να ευαρεστηθούν να συλλάβουν τους δραπέτες, όταν αυτοί παρουσιαστούν οικειοθελώς.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΡΑΣΟΣ, όχι αστεία. Και όμως, 48 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν Επερώτηση για το θέμα της ΕΡΤ, όπου μιλούν για «κυβερνητική προπαγάνδα», «περιορισμένη προβολή των θέσεων του ΠΑΣΟΚ», «διασπάθιση δημοσίου χρήματος» και ρουσφέτια.

Οχι πως δεν υφίστανται όλα αυτά. Πλην όμως, η ίδια Επερώτηση θα μπορούσε να κατατεθεί και επί κυβέρνησης Σημίτη, χωρίς να αλλάξει ούτε ...ένα σημείο στίξης. Ως γνωστόν, η ΕΡΤ είναι από εκείνους τους οργανισμούς όπου κόμματα, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, διαχρονικά ...οργιάζουν.

Ομως, κανένα από τα δύο κόμματα δεν μπορεί να μιλάει για την «προβολή» του από τα ΜΜΕ. Πρόκειται, στην καλύτερη περίπτωση, για αστειότητα.

`Η, μήπως, οι τηλεθεατές δε βλέπουν, και στην ΕΡΤ, και στα ιδιωτικά κανάλια, τα «δίδυμα» των πρωτοκλασάτων στελεχών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που παρελαύνουν, ενώ φιμώνεται η φωνή όλων των άλλων;


Γρηγοριάδης Κώστας

Αν έχουν αμφιβολίες και οι επερωτώντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και οι αρμόδιοι του υπουργείου Επικρατείας που θα απαντήσουν, ας ρίξουν μια ματιά στα στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής, για το ποια κόμματα προβάλλονται και πόσο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ