Παρασκευή 30 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Για μια θέση στον... ήλιο

Την τύχη του στο ΝΒΑ δοκιμάζει στους Σανς ο Τσακαλίδης
Την τύχη του στο ΝΒΑ δοκιμάζει στους Σανς ο Τσακαλίδης
Τελικά παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ο Τσακαλίδης από ό,τι φαίνεται βρήκε μια θέση... στον ήλιο, όσον αφορά το ΝΒΑ.Οι Φοίνιξ Σανς (ήλιοι όπως είναι το παρατσούκλι τους) ήταν αυτοί οι οποίοι πήραν το ρίσκο να επιλέξουν τον Ιάκωβο Τσακαλίδη στο ντραφτ του ΝΒΑ και στο νούμερο 25. Το λότερι πικ, δηλαδή τα πρώτα 13 νούμερα, τα είχε ξεχάσει προ πολλού, καθώς όλοι οι τζένεραλ μάνατζερ είχαν καταστήσει σαφές ότι η κατάσταση με το συμβόλαιό του είναι περίπλοκη. Οι Σανς που ψάχνουν να βρουν έναν σέντερ που θα στηρίξει την καλύτερη περιφέρεια στο πρωτάθλημα, ελπίζουν πως θα βρουν κάποια άκρη με την ΑΕΚ. Στην επιλογή του Τσακαλίδη έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας και πρώην παίκτης -προπονητής του ΠΑΟΚ, Σκοτ Σκάιλς, ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και τον προτίμησε από τον Αφρικανό Μαμαντού Ενταγιέ. Η επιλογή του Τσακαλίδη στο νούμερο 25, τον φέρνει δεύτερο σε ό,τι αφορά στους Ελληνες, παίκτες καθώς ο Ευθύμης Ρετζιάς διατηρεί την πρωτιά με το 22.

  • Ολοένα και πιο κοντά στο Περιστέρι βρίσκεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης; Χτες επρόκειτο να συναντηθούν ο πρόεδρος της ομάδας Τζόρτζης Καρμπόλας με τον προπονητή της ομάδας Αργύρη Πεδουλάκη. Οι φήμες αναφορικά στο τι θα μπορούσε να προκύψει από τη συνάντηση διίστανται, καθώς άλλοι τονίζουν ότι θα υπερισχύσει η άποψη του μεγαλομετόχου Κορασίδη για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και άλλοι ότι ο Πεδουλάκης θα μείνει μέχρι νεοτέρας.

Καλού - κακού, τόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ετοιμάζουν τις... τσάντες τους, σε περίπτωση που προκύψει κάποια αλλαγή, με τον δεύτερο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ