Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: «Η γρίπη των πτηνών μπαίνει στο μικροσκόπιο των αναλυτών (...) η Citigroup εκτιμά ότι (...) εάν επαναληφθεί το προηγούμενο του ιού SARS, θα δημιουργηθούν επενδυτικές ευκαιρίες» (από το πρώτο θέμα στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).
Ο ΚΑΦΕΣ: «Πριν μέρες ο πρεσβευτής των ΗΠΑ συνάντησε κάποιους Ελληνες δημοσιογράφους για καφέ και για κουβέντα» (ο Π. Μανδραβέλης στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).
ΤΟ «ΡΕΠΟΡΤΑΖ»: «Οι αμερικανικές υπηρεσίες πιστεύουν και το έχουν θέσει στις ελληνικές αρχές ότι άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο έχουν στρατολογήσει μέσα από τις φυλακές, όπου ήλθαν σε επαφή, άτομα του κοινού ποινικού δικαίου (...) και έχουν σχηματίσει μεικτές ομάδες δράσης» (το «ρεπορτάζ» στο «ΕΘΝΟΣ»).
ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ: «Για να διαμορφωθεί το κλίμα αυτοπειθαρχίας το οποίο είναι απαραίτητο για μια αποτελεσματική συλλογική προσπάθεια ανόρθωσης πρέπει επιπλέον η οικονομική πολιτική να εγγυάται καλύτερες ημέρες για όλη την κοινωνία, κάτι που σήμερα δε συμβαίνει. Το πρόβλημα, βεβαίως, δεν είναι επικοινωνιακό. Είναι κατ' εξοχήν πολιτικό και συνδέεται με την όχι αδικαιολόγητη εντύπωση των εργαζομένων ότι οι περιβόητες διαρθρωτικές αλλαγές είναι κατά κανόνα μονόπλευρα εις βάρος τους» (ο Σταύρος Λυγερός στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).
ΤΟ «ΠΑΡΑΠΟΝΟ»: «Η κακώς εννοούμενη δημοκρατία της εποχής μας, όπως τη θέλουν κάποιοι «προοδευτικοί» τενεκέδες, επιδεινώνει την κατάσταση. Οι αναρχικοί και οι κακοποιοί μπορεί να οργιάζουν... Αλλά έτσι και πέσει κανένα δακρυγόνο παραπάνω, έτσι και δώσει αστυνομικός κανένα χαστούκι στον επικίνδυνο κακοποιό, χαλάνε κόσμο οι εύθικτοι προοδευτικοί...» (ο Δ. Ρίζος στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ»).