Κυριακή 27 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις για τις εκλογές στην ΤΑ

Εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις με θέμα την απόφαση της ΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα:

Σήμερα, Κυριακή 27 Νοέμβρη:

- Η ΝΕ Καβάλας, στις 11 π.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», με ομιλητή τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Κηφισιάς, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Βίλα Δροσίνη Κηφισιάς», με ομιλητή τον Μπάμπη Ζιώγα.

Αύριο, Δευτέρα 28 Νοέμβρη:

- Οι ΚΟ Περιστερίου, στις 7 μ.μ., στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου και Αγίου Βασιλείου). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Μελισσίων, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, με ομιλητή τον Στέλιο Λάμπρου.

- Η ΚΟ Θεσσαλονίκης,στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του δημαρχείου του Ευόσμου, με ομιλητή τον Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΚΟΘ.

- Η ΚΟ Θεσσαλονίκης,στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της κοινότητας Ν. Ευκαρπίας, με ομιλητή τον Γιάννη Ζιώγα, μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟ Θεσσαλονίκης,στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «Πεντζίκη», στο Κορδελιό, με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Κομματική Οργάνωση Ανθεμίων, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Επισκοπής Νάουσας με ομιλητή τον Μιχάλη Φουνταλή, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 30 Νοέμβρη:

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δράμας, στις 6 μ.μ., στο καφέ «ΜΑΪ ΤΑΪ». Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Κομματική Οργάνωση Νάουσας, στις 7 μ.μ. στο Στέκι Νεολαίας της Νάουσας.

- Η ΝΕ Λασιθίου στις 6 μ.μ., στο Επιμελητήριο Λασιθίου, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Ηρακλείου, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα «Α. Παπανδρέου» του δήμου. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Οι ΚΟ Πελοποννήσου, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΛΗΔΑ», στη Σπάρτη. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ