Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Εμ δεν ήξερες, δε ρώταγες;..

Το είχαμε γράψει εδώ και δέκα μέρες. Το αναδημοσιεύουμε. Πρόκειται για τα όσα έχει πει ο ίδιος ο πρόεδρος της «Ολυμπιακής» κ. Π. Παπαγεωργίου, σχετικά με όσα μεθοδεύονται στην εταιρία. Στο μέγα θέμα, δηλαδή, ποιους ευνοεί η πολιτική του ξεπουλήματος της «Ολυμπιακής», να η θέση του (διορισμένου από τη ΝΔ) προέδρου της «Ολυμπιακής»:

*

«Τους ανταγωνιστές, οι οποίοι δρουν και μεγαλώνουν από τις αδυναμίες της κρατικής εταιρίας, από την έλλειψη στρατηγικής και ανάπτυξης. Απολαμβάνουν όλα τα προνόμια ευελιξίας δράσεως, που έχουν όλες οι μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες, των οποίων οι μέτοχοι μπορούν και διαπλέκονται, χρηματοδοτούν κόμματα και υποψηφίους και κάθονται στο "ταμείο" για την είσπραξη των ποικίλων ωφελημάτων τους. Εχουν τη δυνατότητα να φθείρουν εκ των έσω την κρατική εταιρία (...) ώστε να μπορέσουν να αγοράσουν επιλεκτικά και σε καλή τιμή, περιουσιακά στοιχεία, όπως το σήμα, τη φήμη και πελατεία της κρατικής εταιρίας».

*

Εδώ, λοιπόν, δεν πρόκειται για φτύσιμο, απέναντι στο οποίο κάποιοι ανοίγουν ...ομπρέλες, κάνοντας ότι βρέχει. Εδώ πρόκειται για κατακλυσμό! Υπάρχει, επιτέλους, κάποιος σε αυτόν τον τόπο - για τους κυβερνώντες μιλάμε, που από χτες έχουν συναντήσεις με τους «μνηστήρες» της «Ολυμπιακής» - να δώσει μιαν απάντηση στα λεγόμενα του προέδρου της εταιρίας; Εκτός αν θεωρείται απάντηση η χτεσινή δήλωση του κ. Ρουσόπουλου, ο οποίος, κληθείς να σχολιάσει τι εννοεί με τις τοποθετήσεις του ο κ. Παπαγεωργίου, είπε: «Προσωπικώς, δεν τον ρώτησα»...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ