Παρασκευή 24 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Οαση» στη Νίκαια

Υπό το φως της πανσελήνου, με μουσικές από κινηματογραφικές ταινίες, ο Δήμος Νίκαιας υποδέχτηκε προχτές το βράδυ, για τρίτη χρονιά, τους φίλους της 7ης Τέχνης στο «ΣΙΝΕ ΝΙΚΑΙΑ», στον Πολιτιστικό Πολυχώρο της «Μηχανικής Καλλιέργειας».

«Στόχος μας είναι αυτός ο χώρος να παραμένει ζωντανός πολιτιστικά όλο το χρόνο, να γίνει κυψέλη έκφρασης καλλιτεχνικής δημιουργίας, φυτώριο καινοτόμων και αναζωογονητικών πρωτοβουλιών», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος.

Ενας χώρος ιδιαίτερα προσεγμένος που θα χαρίσει όμορφες βραδιές σε όλους τους κινηματογραφόφιλους. Σε αβάν πρεμιέρ προβλήθηκε η κωμωδία «Σχεδόν έρωτας - A lot like Love», σε σκηνοθεσία Νάιτζελ Κόουλ.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ