Παρασκευή 11 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-3
Ηττα με παράπονο

Φάση από το χτεσινό ματς Ολυμπιακού - Νιουκάστλ

Eurokinissi

Φάση από το χτεσινό ματς Ολυμπιακού - Νιουκάστλ
Την ήττα που, λογικά, τον στέλνει εκτός συνέχειας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ γνώρισε χτες ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκη» με 1-3 από τη Νιουκάστλ. Οι ερυθρόλευκοι αν και ξεκίνησαν καλά το ματς, βρέθηκαν μόλις στο 12' με την πλάτη στον τοίχο. Σε ένα μάλλον αυστηρό πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Αρτούρ Ιμπάνεθ όχι μόνο έμεινε πίσω στο σκορ (ευστόχησε ο Σίρερ) αλλά έχασε και τον Γρηγόρη Γεωργάτο που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για απώθηση του αντίπαλου κυνηγού. Η αντίδραση των παικτών του Μπάγεβιτς ήταν άμεση και με τον ίδιο τρόπο τρία λεπτά αργότερα ο Τζόρτζεβιτς με καλοχτυπημένο πέναλτι έφεραν το ματς στα ίσα.

Με αριθμητική υπεροχή όμως οι ανθρακωρύχοι κατάφεραν στο 34' να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Ο Ρομπέρ με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η χαριστική βολή για τους ερυθρολεύκους ήρθε ουσιαστικά στο 44' όταν ο Ισπανός ρέφερι επίσης ελαφρά τη καρδία απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Θανάση Κωστούλα.

Στην επανάληψη ήταν απλώς μια τυπική διαδικασία η τελική επικράτηση των Βρετανών που σφράγισαν τη νίκη τους με κοντινό πλασέ τους Πάτρικ Κλάιφερτ. Η ρεβάνς στο «Σεν Τζέιμς Παρκ» μοιάζει με τυπική διαδικασία...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ανατολάκης, Κωστούλας, Σούρερ, Μαυρογενίδης, Γεωργάτος, Στολτίδης, Μάριτς, Τζόρτζεβιτς (75' Καφές), Ριβάλντο (63' Ζιοβάνι), Οκκάς (63' Πάντος)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Γκίβεν, Καρ, Μπατ, Ο' Μπράιεν, Ντάιερ (60' Τζένας), Σίρερ, Κλάιφερτ, Φαγιέ, Χιούζ, Μπραμπλ, Ρομπέρ (60' Μίλνερ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ