Τετάρτη 17 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Επιστρέφει στο γούρικο γήπεδο

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στη Θέρμη τον ΠΑΟ στο δεύτερο ημιτελικό

Ο Ρέμπρατσα θα δώσει σκληρές μάχες με τον Αλεξάντερ κάτω από τα καλάθια
Ο Ρέμπρατσα θα δώσει σκληρές μάχες με τον Αλεξάντερ κάτω από τα καλάθια
Επιστροφή στο παρελθόν κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός που μετά από ένα μήνα επιστρέφει στο γήπεδο όπου γνώρισε τη μεγαλύτερη φετινή του επιτυχία κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ευρώπης. Στο νεόκτιστο κλειστό γήπεδο της Θέρμης, νέα έδρα του ΠΑΟΚ (20.45 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν σήμερα να σημειώσουν ακόμη μια επιτυχία. Μια επιτυχία που θα του φέρει μια ανάσα πριν την κατάκτηση και του πρωταθλήματος Ελλάδας, αφού αν καταφέρει να νικήσει για δεύτερη φορά το «Δικέφαλο», τότε θα χρειάζεται άλλη μια νίκη στο τρίτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ προκειμένου να στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής.

Βέβαια τα πράγματα σήμερα θα είναι διαφορετικά. Ο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του γνωρίζουν πώς θα είναι η ατμόσφαιρα μπροστά σε 8.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν πάντως αγωνιστικά προβλήματα, πλην βεβαίως της γνωστής απουσίας του Γιώργου Καλαϊτζή, οποίος για φέτος είναι... οφ. Πάντως στο «τριφύλλι» μετά την πρώτη νίκη και την καλή εμφάνιση υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορούν να φύγουν από τη Θέρμη με το ροζ φύλλο αγώνα.

Προσοχή στα λάθη. Αυτό είναι το σημείο που έχει ζητήσει ο Κώστας Φλεβαράκης να προσέξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι περιθώρια απωλειών δεν υπάρχουν, καθώς οι ελπίδες θα ψαλιδιστούν στο ελάχιστο. «Οποιος επιβάλει το ρυθμό του, θα κερδίσει τον αγώνα. Το Σάββατο δεν είχαμε πάθος και ενθουσιασμό. Με δεδομένο ότι τώρα παίζουμε στο γήπεδό μας, πιστεύω ότι αυτή τη φορά δε θα μας λείψουν. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα την ατομική άμυνα. Κυρίως τους Μποντίρογκα, Ρέμπρατσα και Ρότζερς, που συνήθως σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων. Εκεί είχαμε μεγάλο πρόβλημα στον πρώτο αγώνα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα παραμελήσουμε την ομαδική άμυνα» τόνισε ο Ελληνας τεχνικός.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ