Τετάρτη 17 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σενάρια επί... σεναρίων

Σενάρια επί σεναρίων άρχισαν στη Θεσσαλονίκη για παίκτες αλλά και για προπονητές και μάλιστα νωρίτερα από τη συνηθισμένη περίοδο. Στον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχει επαφές με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Μπατατούδη, για τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο.

Οι μεταγραφές είναι το πρώτο θέμα που συζητούν οι δύο πλευρές και μάλιστα έχουν γίνει δύο σημαντικές κινήσεις με την απόκτηση του Κύπριων διεθνών ποδοσφαιριστών, του Γιώτη Εγκωμίτη και του Γιαννάκη Οκκά από την Ανόρθωση.

Μάλιστα, ο «Ντούσκο» είναι ικανοποιημένος από το έμψυχο υλικό της ομάδας και οι διορθωτικές κινήσεις έχουν σκοπό την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας.

  • Από την άλλη στον Αρη, οι υπεύθυνοι του συλλόγου οργώνουν την Ευρώπη για νέα πιθανά αποκτήματα. Ορισμένοι υποψήφιοι «κίτρινοι» έχουν εντοπιστεί σε Σουηδία, Βουλγαρία και Τσεχία αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εκτός από την παρακολούθηση των παικτών, στον Αρη συγκροτήθηκε ειδικό τμήμα «σκάουτινγκ». Χτες αναμενόταν στη συμπρωτεύουσα ο ένας εκ των τεχνικών της ομάδας, Γιάννης Μιχαλίτσιος, που έχει στη διάθεσή του αρκετά στοιχεία για πολλούς παίκτες. Μάλιστα, ακούστηκε και το πρώτο όνομα που είναι ο Γκεόργκι Ιβάνοφ της Λέφσκι Σόφιας αλλά η τιμή του είναι αρκετά υψηλή.
  • Τέλος, στον Ηρακλή ψάχνουν και για παίκτες αλλά και για τεχνικό. Ο Αγγελος Αναστασιάδης εγκαταλείπει τον πάγκο του «Γηραιού» και πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται. Ο Γιάννης Κυράστας είναι ένας από τους προπονητές που θα ήθελαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου να κοουτσάρει την ομάδα, αλλά και το ενδιαφέρον του Αρη ανάγκασε τους ανθρώπους του Ηρακλή να αναζητήσουν κι εναλλακτικές λύσεις. Εκτός του Ελληνα τεχνικού ακούγονται ακόμα τα ονόματα του Οσιμ και του Γερμανού Ράους. Για τους παίκτες το ενδιαφέρον για τον Θωμά Στράτο και για τον τερματοφύλακα Μαρκ Ζίγκλερ δεν κρύβεται καθώς οι θέσεις που αγωνίζονται οι δύο αθλητές είναι από τις θέσεις που πονάει ο Ηρακλής. Πέρα όμως από τα δύο αυτά ονόματα, η διοίκηση δεν αποκάλυψε τίποτα άλλο, θέλοντας να κρατήσει κρυφές τις όποιες άλλες κινήσεις της.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ