Τρίτη 25 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Πτήση... κορυφής

H AEK ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην αυλαία του δεύτερου γύρου. Η ομάδα του δικέφαλου έστω και δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Αιγάλεω και έτσι... πέταξε στην κορυφή, συγκάτοικος με τον ΠΑΟ. Το «τριφύλλι» σκόνταψε στη Νεάπολη αφού κόλλησε στο μηδέν απέναντι στον ψυχωμένο Ιωνικό. Πλέον τίθεται θέμα Ζντένεκ Σκάζνι στην τεχνική ηγεσία. Ο Ολυμπιακός που ακολουθεί δύο πόντους πίσω, απώλεσε άλλους δύο βαθμούς στην Καλλιθέα αφού για μια ακόμη φορά το «Ελ Πάσο» αποδείχτηκε πολύ σκληρό για τους Πειραιώτες.

Στ' άλλα ματς: Η Σκόντα Ξάνθη έχασε στο Χαριλάου από τον Αρη όμως έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του κ. Τσαχειλίδη. Βαθμολογικό ξεπέταγμα του ΠΑΟΚ που πέτυχε πολύτιμη νίκη στην Κέρκυρα και σκαρφάλωσε στην 5η θέση. Στην ομάδα των Φαιάκων νέος προπονητής είναι ο Γιώργος Φοιρός που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου.

Επιτέλους νίκη για την Ηρακλή κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ οι συναντήσεις Πανιωνίου-Χαλκηδόνας και ΟΦΗ-Καλαμαριάς έμειναν στο 0-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ