Τρίτη 18 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΕ»
Απαιτούν δεδουλευμένα και δουλιά

Διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, που τους οφείλει η επιχείρηση και υπολογίζονται σε 400.000 ευρώ, διεκδικούν οι περίπου 50 εργαζόμενοι της εταιρίας «Παρατηρητής ΑΕ».

Η εταιρία οφείλει περίπου 10 εκατ. ευρώ σε τράπεζες και πιστωτές. Τα 4,2 εκατ. ευρώ αφορούν σε χρέη προς την ΑΛΦΑ Τράπεζα, η οποία μέχρι στιγμής το μόνο που διεκδίκησε είναι η δέσμευση - κατάσχεση του εμπορικού σήματος της επιχείρησης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσαν οι εργαζόμενοι χτες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, η εταιρία ουσιαστικά έχει αναστείλει τη λειτουργία της από το Σεπτέμβρη του 2004. Τότε παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος, πρόεδρος και βασικός μέτοχος (60%) Πέτρος Παπασαραντόπουλος. Στη συνέχεια, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης όρισε πενταμελή προσωρινή διοίκηση, η θητεία της οποίας έληξε το Δεκέμβρη και από τότε η επιχείρηση εμφανίζεται «ακέφαλη».

Πάντως, από όσα στοιχεία και πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια, φαίνεται πως και αυτή η περίπτωση εντάσσεται στο πλαίσιο αναδιάταξης του επιχειρηματικού σκηνικού, που βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ