Σάββατο 11 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Κάλεσμα να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στις δυνάμεις που με συνέπεια πάλεψαν για τη λύση των προβλημάτων, απευθύνει στους λογιστές, η ΕΣΑΚ Λογιστών μπροστά στις αρχαιρεσίες στην Ενωση Λογιστών Αθήνας, που ξεκινούν σήμερα, 11 Δεκέμβρη και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 15 του μήνα.

ΛΑΥΡΙΟ: Να ταράξουν τα λιμνασμένα νερά στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, να χτυπήσουν το κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό ενισχύοντας αποφασιστικά με την ψήφο τους τις ταξικές δυνάμεις, καλεί τους εργαζόμενους η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) στη διακήρυξη για το εκλογοαπαλογιστικό συνέδριο που γίνεται σήμερα και θα αναδείξει και τη νέα διοίκηση.

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ: Σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Σωματείου Ιδιωτικών Κλινικών στις 13,14 και 15 Δεκέμβρη και σε ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων, καλεί με τη διακήρυξή της η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) όλους τους εργαζόμενους στους ιδιωτικούς χώρους της Υγείας στην Αθήνα. Καλεί να ενισχύσουν το αγωνιστικό και ταξικό προσανατολισμό του σωματείου ενάντια στο συμβιβασμό, τη μοιρολατρία, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό. Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του Σωματείου στο ΕΚΑ (Γ' Σεπτεμβρίου 48β στον 3ο όροφο) με βιβλιάριο ΙΚΑ και αστυνομική ταυτότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ