Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
OIKONOMIKH ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Συγκινητικές προσφορές στο ΠΑΜΕ

Το μεγαλείο του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος φαίνεται, για μια ακόμα φορά, στις προσφορές απλών ανθρώπων για την ενίσχυση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου. Χτες, ο συνταξιούχος Κώστας Σπηλιωτόπουλος επισκέφτηκε τα γραφεία του ΠΑΜΕ στην Αθήνα και έδωσε 300 ευρώ ενίσχυση της λαχειοφόρου. Χτες, επίσης, άλλος ηλικιωμένος αγωνιστής πήγε και απ' το υστέρημά του έδωσε 12 ευρώ. «Τόσα μπορώ» είπε. «Πάρτε τα και καλό βόλι»! Το ίδιο σημαντική ήταν η συμβολική ενέργεια των Σουηδών συνδικαλιστών (γράψαμε στο χτεσινό μας φύλλο) να συγκεντρώσουν μεταξύ τους 250 ευρώ και να τα δώσουν για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ.

Ολα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν την ανάγκη, αλλά και τις δυνατότητες, τις λίγες μέρες που απέμειναν μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτώβρη, οι φίλοι και οι συναγωνιστές του ΠΑΜΕ, να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες και να ολοκληρώσουν με επιτυχία την οικονομική εξόρμηση.

Ηδη, πολλοί νομοί έχουν καλύψει κατά 100% το πλάνο τους όπως: Ζάκυνθος, Λακωνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κεφαλονιά, Κορινθία, Ηλεία, Αχαΐα, Πέλλα, Σέρρες, Κιλκίς, Ξάνθη, Ροδόπη, Εβρος, Αγρίνιο, Λευκάδα, Αρτα, Φθιώτιδα, Θήβα, Λέσβος, Γρεβενά, Κως. Από κοντά ακολουθούν έχοντας καλύψει το 90% του πλάνου οι: Μεσσηνία, Ηράκλειο, Κατερίνη, Καβάλα, Δράμα, Εύβοια και Λιβαδιά. Σημειώνεται ότι μέχρι το τέλος της βδομάδας με ευθύνη των τοπικών γραμματειών πρέπει να συγκεντρωθούν κεντρικά στο ΠΑΜΕ, όλα τα χρήματα των λαχνών και όλοι εκείνοι οι λαχνοί που δεν έχουν διατεθεί.

Εκκληση για την ενίσχυση του ΠΑΜΕ απευθύνει και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο οποίος με τον αριθμό 68890 είχε κερδίσει το αυτοκίνητο στην προηγούμενη κλήρωση του ΠΑΜΕ που είχε γίνει στις 4.05.01.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ