Παρασκευή 1 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1-1
«Αγκυρα» στην πρόκριση

Σπουδαίες στιγμές έζησε χτες στην Αγκυρα η ομάδα του Αιγάλεω που στην πρώτη της ευρωπαϊκή συμμετοχή κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η ελληνική ομάδα απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Γκεντσλερμπιρλιγί και χάρη στη νίκη της με 1-0 στη Ριζούπολη σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης. Οι παίκτες του Ντε Μολ άντεξαν στην πίεση των Τούρκων και χάρη στο «χρυσό» γκολ, του Μπάρκογλου, στο 41`, έβαλαν ουσιαστικά τις βάσεις για τη μεγάλη επιτυχία. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, το Αιγάλεω κράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το «μηδέν» στην άμυνα, ενώ πάντα στις αντεπιθέσεις του ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο. Στις αρχές της επανάληψης οι γηπεδούχοι σκόραραν νωρίς, μετά από αυτογκόλ του Φριζενμπίχλερ (54`) κάτι που ανάγκασε τους παίκτες του Αιγάλεω να υποχωρήσουν στα καρέ τους. Οι Τούρκοι πέρασαν στην αντεπίθεση αλλά χάρη στην ψυχραιμία της άμυνας αλλά και τις σωστές επεμβάσεις του Σιντιμπέ κρατήθηκε το αποτέλεσμα που έδωσε το δικαίωμα για να πανηγυρισμούς στην ομάδα του Ντε Μολ.

ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ: Ομέρ Τσατκίτς, Ντεμς (79' Γκταρί), Ελ Σακά, Ερκάν (72' Αλί Οζτούρκ), Οζκάν, Γιούλα, Ουμίτ Μποζκούρτ, Σκόκο, Σεντάτ (46' Μπόλιτς), Μερτζιμέκ, Μεχμέτ

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σιντιμπέ, Παπουτσής, Εντουσέι, Ψωμάς, Αλεξόπουλος, Μπάρκογλου (86' Χρήστου), Σκοπελίτης, Φωτάκης, Μανουσάκης, Αγρίτης (79' Τσάτσος), Φριζενμπίχλερ (61' Μακρής)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ