Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2-1
Διά ... ποδός Γκονζάλες

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η ...περιπέτεια του Παναθηναϊκού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι», ύστερα από καλή απόδοση, κυρίως στην επανάληψη, επικράτησαν 2-1 της Ρόζενμποργκ και έτσι έβαλαν στο ...δισάκι τους τρεις βαθμούς «προίκα» για τη συνέχεια του θεσμού.

Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για τον ΠΑΟ στην κατάμεστη Λεωφόρο, αφού οι Νορβηγοί με πρεσάρισμα στο χώρο του κέντρου και γρήγορες αντεπιθέσεις από τα πλάγια είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 9΄ και στο 32΄ με Στραντ και Μπεργκ, που σημάδεψαν τα δοκάρια του Γκαλίνοβιτς. Η ελληνική ομάδα είχε την τύχη να πάρει το προβάδισμα μόλις τρία λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου με εξαιρετικό πλασέ του Εκι Γκονζάλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γιτζάκ Σουμ ανέβασαν την απόδοσή τους αφού απέβαλαν το άγχος της πρεμιέρας και με ηγέτη τον Γκονζάλες, που πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με δυνατό αριστερό βολέ, σιγούρεψαν τη νίκη. Βέβαια στο 90΄ το λάθος του Γκαλίνοβιτς σε χλιαρό σουτ του Φ. Γιάνσεν (μειώνοντας το σκορ) καρδιοχτύπησε τον κόσμο του «τριφυλλιού», όμως δε στάθηκε αρκετό να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

ΠΑΟ: Γκαλίνοβιτς, Μορίς, Μινχ, Γκούμας, Γκονζάλες, Παπαδόπουλος, Κυργιάκος, Κωνσταντίνου (56΄ Αντριτς), Μπασινάς, Μίτου (73΄ Μάριτς), Σκάτσελ (88΄ Κωνσταντινίδης)

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Ε. Γιόνσεν, Χοφτούν, Γουίσνενς, Μπάσμα (23΄ Ράσελ), Στραντ (74΄ Μπράντε), Μπεργκ, Φ. Γιόνσεν, Ρίσεθ, Σόλι (84΄ Μπράντμπακ), Ντόρσιν, Στόρφλορ


ΜΠ. ΤΖ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ