Τετάρτη 18 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΗΝΑ 2004
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

Δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις εκπλήξεις το Πουέρτο Ρίκο. Μπορεί στην πρεμιέρα να κέρδισε τις ΗΠΑ αλλά χτες, στα πλαίσια του Β' ομίλου, έχασε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λιθουανία, με 98 - 90. Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, η Αυστραλία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Ολυμπιακό τουρνουά. Επικράτησε άνετα της Αγγόλα με 83-59.

Την πρώτη της νίκη, για τον Α' όμιλο, πέτυχε και η Κίνα που κέρδισε με 69-62 τη Νέα Ζηλανδία, η οποία μετράει πλέον δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο άλλο αγώνα του ομίλου η παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία/Μαυροβούνιο κέρδισε την Ιταλία με 74-72, χάρη στις εύστοχες βολές του Βούγιανιτς στα τελευταία δευτερόλεπτα και το άστοχο σουτ του Μπαζίλε. Τέλος, η Ισπανία αναδείχτηκε νικήτρια στη συγκλονιστική αναμέτρηση με την Αργεντινή. Οι Ιβηρες επικράτησαν 87-76 και ζευγάρωσαν τις νίκες τους.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ