Τετάρτη 18 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΗΝΑ 2004
ΠΟΛΟ
Ξέσπασε στους... ταύρους

Στο κόλπο της πρόκρισης μπήκε από χτες η εθνική

ICON

Στο κόλπο της πρόκρισης μπήκε από χτες η εθνική
Η Ισπανία πλήρωσε τελικά την ήττα της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στην πρώτη αγωνιστική από τους Γερμανούς. Οι «φούριος ρόχας» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στον εκπληκτικό ρυθμό που επέβαλε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Ολυμπιακό τουρνουά επί των Ιβήρων με 8-5 και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.

Η ελληνική ομάδα ήταν καταιγιστική από την αρχή του αγώνα, όταν και πήρε διαφορά τεσσάρων τερμάτων (5-1), την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Κλειδί για τη νίκη της εθνικής μας αποτέλεσε η πολύ καλή άμυνα, ειδικά στον παίκτη λιγότερο.

«Θέλαμε τη νίκη για να ξαναμπούμε στο κόλπο της πρόκρισης και της διεκδίκησης κάποιου μεταλλίου. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, ενώ μας βοήθησε πάρα πολύ και ο κόσμος που βρέθηκε στην πισίνα. Θέλουμε στα επόμενα ματς ο κόσμος να τσακώνεται για ένα εισιτήριο» είπε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου. «Πιάσαμε καταπληκτική απόδοση στα δύο πρώτα 7λεπτα, ιδιαίτερα στην άμυνα. Για μας από δω και πέρα κάθε ματς είναι και τελικός» πρόσθεσε ο «κάπτεν» της εθνικής, Κώστας Λούδης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ