Κυριακή 8 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ αγώνων στις παιδικές κατασκηνώσεις του Αθλητικού Οργανισμού Ασπροπύργου, που διοργανώνει ο τοπικός Δήμος σε συνεργασία με την ΕΣΟ και την Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής.

Το Διεθνές Φεστιβάλ με τίτλο «Το σκάκι στα Σχολεία» διεξάγεται στα Βίλλια Αττικής με τη συμμετοχή σκακιστών και σκακιστριών που έχουν διεθνή αξιολόγηση ΕΛΟ και σκακιστές και σκακίστριες που έχουν εθνικό ΕΛΟ πάνω από 1.600 βαθμούς (1ος όμιλος). Ο 2ος όμιλος αποτελείται από σκακιστές και σκακίστριες με εθνικό ΕΛΟ κάτω των 1.600 βαθμών.

Πληροφορίες και αποτελέσματα στον κ. Παπαδόπουλο Κ. τηλ. 6946-686275. Η είσοδος στις κατασκηνώσεις είναι ελεύθερη.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ που συμπλήρωνε τα 50 χρόνια του, δηλαδή στις 17 Ιούλη 2004, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο ισχυρός και πολύ γνωστός μετρ του σκακιού Κώστας Αμέντολα. Ο Αμέντολα είχε αγωνιστεί σε Σκακιστικούς Συλλόγους της Αθήνας και είχε παρακολουθήσει πολλά διαιτητικά και προπονητικά σεμινάρια, ένα από τα οποία ήταν αυτό του διεθνή μετρ και γιατρού από τη Βουλγαρία Μίνεβ. Στο πρόσφατο Διεθνές Τουρνουά της Ικαρίας, τηρήθηκε, κατά τη διάρκεια του 6ου γύρου, ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Αμέντολα, ενώ αντιπροσωπεία σκακιστών μετέβη στη Σάμο, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του. Η σκακιστική μας στήλη, καθώς και ο σκακιστικός κόσμος, στέλνει στην οικογένειά του συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο και πρόωρο χαμό του.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του Σεπτέμβρη 2004 θα ξεκινήσει στον Σκακιστικό Ομιλο Αμπελοκήπων το 55ο Ανοικτό Τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση ΕΛΟ. Θα επανέλθουμε όμως, με λεπτομέρειες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ