Σάββατο 22 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
Εικαστικά
«Χρώματα» εντός και εκτός

Εργο του Μ. Βελούδιου
Εργο του Μ. Βελούδιου
Στην αίθουσα τέχνης «Θεόφιλος» (Μητροπόλεως 59, Στοά Πανδρόσου 36), φιλοξενείται έκθεση έργων ζωγραφικής του Μανώλη Χατζηπέτρου,ο οποίος αγαπά το ξύλο, την πέτρα και το σίδερο. Αγαπά ό,τι δίνει η φύση, το οποίο αβασάνιστα οι άνθρωποι πετούν. Προσπαθεί να επαναφέρει μνήμες αλλοτινών εποχών, σύμφωνα με τις καταβολές της παράδοσης και της λαϊκής τέχνης. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Μάη.

  • Στην αίθουσα τέχνης «Τερρακόττα» (Χρυσ. Σμύρνης 13 και Μητροπόλεως 76, Θεσσαλονίκη), παρουσιάζεται ομαδική έκθεση έργων των: Αννίτα Αργυροηλιοπούλου, Ανδρέα Βούσουρα και Λίνας Μπέη. Οι τρεις καλλιτέχνες έχουν εκθέσει ξανά μαζί και το έργο τους έχει κοινές αναφορές, παρά τη διαφοροποίηση των μέσων και του τρόπου κατασκευής. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 13 του Μάη.

Στην γκαλερί «Αδάμ» (Ν. Βάμβα 5) έως τις 4 Μάη, παρουσιάζεται έκθεση έργων ζωγραφικής του Μιχάλη Βελούδιου. Σ' αυτήν την έκθεση ο ζωγράφος εκθέτει είκοσι πέντε μεγάλες επιφάνειες. Εργα ανεικονικά, που αφετηρία τους έχουν τη δουλιά του Φελίνι, του Αϊζενστάιν και του Λόρκα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ