Παρασκευή 18 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι αναθέσεις μένουν...

Ο πυκνός καπνός που υψώθηκε χτες πάνω απ' τον «Ευαγγελισμό», εκτός απ' τον πανικό που προκάλεσε σε ασθενείς και προσωπικό, θύμισε και τις αιτίες τέτοιων πυρκαγιών. Η εστία της φωτιάς -που έσβησε αμέσως - ήταν στο χώρο που κατασκευάζονται τα καινούρια εργαστήρια. Οι εργασίες συνεχίζονται εδώ και 4-5 χρόνια και το έργο θα έπρεπε να είχε παραδοθεί εδώ και καιρό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο «Ευαγγελισμός», λοιπόν, όχι μόνο δεν απόκτησε ακόμη καινούρια εργαστήρια, αλλά έχει ένα εργοτάξιο με ξύλα, μπάζα και χαρτιά, όπου - πιθανώς - πετάχτηκε κάποιο τσιγάρο και άναψε η φωτιά. Επιπλέον ο «Ευαγγελισμός» θα αναγκαστεί να χαλάσει το μουσείο του για να στεγάσει προσωρινά το εργαστήριο βιοτρομοκρατίας - είναι υποχρεωτικό λόγω Ολυμπιακών - μιας και δεν έγιναν τα καινούρια εργαστήρια.

Το έργο των εργαστηρίων είχε δοθεί με ανάθεση στην εταιρία «Ολυμπιακή Τεχνική» - και αν δε σας λέει τίποτε το όνομα ανήκει στον κ. Στέγγο, που έγινε γνωστός ανά το πανελλήνιο μετά την περίφημη τροπολογία Πάχτα. Και παραφράζοντας το γνωστό λαϊκό άσμα, θα λέγαμε: Οι κυβερνήσεις φεύγουνε, μα οι αναθέσεις μένουν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ