Σάββατο 15 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Αγωνία σε κορυφή και... ουρά

Για διαφορετικούς λόγους Προοδευτική και ΠΑΟ θέλουν τη νίκη

Sportidea

Για διαφορετικούς λόγους Προοδευτική και ΠΑΟ θέλουν τη νίκη
Αυτή τη φορά το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής δεν είχε όρεξη για πρώιμες αποκαλύψεις... Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε και τα πάντα αναμένεται να κριθούν με τη λήξη της σεζόν, όσον αφορά στην κατάκτηση του τίτλου, στην τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκείνες του ΟΥΕΦΑ, αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού. Για όλες εκείνες τις ομάδες που εμπλέκονται στις παραπάνω διαδικασίες, υπάρχουν οι πιθανότητες που τους δίνουν την πολυπόθητη ελπίδα να καταφέρουν το στόχο τους. Ολα τα ματς διεξάγονται αύριο, καθώς σε όλες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και τα αποτελέσματα είναι αλληλένδετα στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Να αποδράσει με νίκη από τον Κορυδαλλό επιθυμεί ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν έχει τα περιθώρια για απώλεια η Προοδευτική, που παλεύει για την παραμονή της. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στη Ριζούπολη τον Αρη και ευελπιστεί σε στραβοπάτημα των «πρασίνων» για να αναρριχηθεί στην κορυφή. Δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Χαλκηδόνα, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς που θα τους εξασφαλίσουν τα ευρωπαϊκά τους εισιτήρια. Για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, εκτός από τη Χαλκηδόνα, μεγάλη μάχη δίνει και ο Πανιώνιος που έχει εξάλλου και πόντο περισσότερο από τους Πειραιώτες. Η επόμενη αγωνιστική τον φέρνει αντιμέτωπο εκτός έδρας κόντρα στον Ακράτητο που επίσης θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει την τρίτη θέση από το τέλος που θα τον οδηγήσει στη διαδικασία των μπαράζ της παραμονής. Ελπίδες για το ΟΥΕΦΑ έχει και ο Ηρακλής, αν και σήμερα, βρίσκεται πέντε ολόκληρους πόντους πίσω από την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Ο «Γηραιός» υποδέχεται στο γήπεδό του τον ουραγό Πανηλειακό, που θα δώσει ουσιαστικά τον υπέρ πάντων αγώνα προκειμένου να παρατείνει την αγωνία του μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής: ΑΕΚ - ΟΦΗ (Supersport), Προοδευτική - Παναθηναϊκός (NET), Ολυμπιακός - Αρης (TV Magic), Αιγάλεω - Καλλιθέα, ΠΑΟΚ - Χαλκηδόνα (Supersport), Ιωνικός - Σκόντα Ξάνθη, Ακράτητος - Πανιώνιος, Ηρακλής - Πανηλειακός. Ολες οι αναμετρήσεις έχουν ώρα έναρξης 19:00.

  • Το αυριανό πρόγραμμα της Β' Εθνικής: Λεβαδειακός - Κέρκυρα, Καλαμάτα - Νίκη Βόλου, Εργοτέλης - Εθν. Αστέρας, Γιάννενα - Πατραϊκός, Ατρόμητος - Σέρρες, Καλαμαριά - Κασσάνδρα.
  • Για τη Γ' Εθνική θα γίνουν τα ματς: Ατσαλένιος - Λύκοι (σήμερα). Αύριο: Αγ. Δημήτριος - Καστοριά, Αγρ. Αστέρας - Χαλκίδα, Αχαρναϊκός - Κιλκισιακός, Βέροια - Θύελλα Π., Ρόδος - Λεωνίδιο, Θρασύβουλος - Καβάλα, Ηλυσιακός - Βύζας, Λάρισα - Μαρκό, Ποντιακός - Δόξα Δράμας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ