Σάββατο 15 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Ανεβαίνει το θερμόμετρο

Στα ύψη ανεβαίνει το θερμόμετρο της αγωνίας στο πρωτάθλημα της Α1, που αισίως έφθασε μια στροφή πριν τον τελικό, που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Σήμερα το βράδυ ανοίγει η αυλαία της ημιτελικής φάσης με τον αγώνα του Αμαρουσίου κόντρα στην ΑΕΚ (21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), ενώ οι πρώτοι ημιτελικοί θα ολοκληρωθούν αύριο, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ηρακλή (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

Στο κλειστό του Αγ. Θωμά το ντέρμπι των «κιτρίνων» μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι, που αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη της κανονικής διάρκειας, θέλουν να επιβεβαιώσουν την επιτυχημένη χρονιά, δίνοντας παρουσία στον τελικό. Εχοντας το πλεονέκτημα έδρας που τους δίνει η δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, απόψε θα προσπαθήσουν για το πρώτο βήμα σε ένα γήπεδο που δεν έχει ηττηθεί σε 13 αγώνες. Στην αντίπερα όχθη, στον «Δικέφαλο», θέλουν να επαναλάβουν κάτι ανάλογο με αυτό που έκαναν κόντρα στον Αρη, όταν πήραν την πρόκριση έχοντας πάλι μειονέκτημα έδρας.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής ο Παναθηναϊκός είναι το λογικό φαβορί, παρ' όλα αυτά όπως τονίζει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς οι «κυανόλευκοι» χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Αλλωστε το «Ιβανώφειο» δεν είναι και από τις εύκολες έδρες, κάτι που σημαίνει για τους «πράσινους» ότι το παιχνίδι στον Σπόρτιγκ πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ