Σάββατο 15 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
B' ΕΘΝΙΚΗ
«Ακίνδυνη» έξοδος

Εύκολο αναμένεται να είναι το έργο των πρωτοπόρων Αθηναϊκού και Αιγάλεω για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας. Οι «λόρδοι» βρίσκονται στην Καρδίτσα όπου θα αγωνιστούν κόντρα στην τοπική Αναγέννηση που βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Από την άλλη, το Αιγάλεω, φιλοξενείται από τον Πιερικό που έχει καταλάβει την τελευταία θέση της βαθμολογίας και ένα εισιτήριο για τη Γ' Εθνική.

Το ίδιο σκηνικό υπάρχει και για τα Γιάννινα που υποδέχονται τον Εθνικό σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να μην απομακρυνθούν από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Εθνικός βρίσκεται μεν στην επικίνδυνη ζώνη, θέλει και αυτός τη νίκη, αλλά είναι φαινομενικά δύσκολο να αποσπάσει ακόμα και την ισοπαλία.

Στο παιχνίδι Ολυμπιακού Βόλου - Πανσερραϊκού όλα είναι ανοιχτά. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται αδιάφοροι αλλά η νίκη είναι μονόδρομος για τις Σέρρες. Η διαφορά που έχουν από την κορυφή πρέπει να καλυφθεί και το παιχνίδι αυτό είναι μια καλή ευκαιρία.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ως εξής: Βέροια - Παναιτωλικός, Νάουσα - Παναιγιάλειος, Αγ. Νικόλαος - Ιάλυσος. Τα παιχνίδια μεταξύ Ελευσίνας - Λάρισας και Καλαμαριάς - Καλλιθέας θα γίνουν σήμερα στις 17.00 και 19.00 αντίστοιχα. Ολοι οι αγώνες της Κυριακής αρχίζουν στις 17.00.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ