Σάββατο 15 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ Α1
Ανοιχτοί λογαριασμοί

Ανοιχτούς λογαριασμούς όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στο φάιναλ φορ του ελληνικού πρωταθλήματος άφησαν το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ καθώς η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε του Δικεφάλου με 67-59 και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες. Ετσι όλα θα κριθούν σε τρίτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο.

Το Περιστέρι μπορεί να μην είχε στη διάθεσή του τον Αλφόνσο Φορντ, αλλά ο Αργύρης Πεδουλάκης βρήκε τον τρόπο να αντεπεξέλθει στην ποιοτική αποψίλωση της ομάδας. Πώς; Εριξε στη μάχη το «νέο αίμα» της ομάδας και δε διαψεύστηκε. Με πρωτομάστορα της νίκης τον Πελεκάνο (22π. και πολύ καλή άμυνα τον Εντουαρντς), οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το ροζ φύλλο. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε προβληματικό,ς δεν είχε κίνηση ούτε φαντασία στο παιχνίδι του. Ο νεανικός ενθουσιασμός του Κρητικού, του Πελεκάνου, του Παπαμακάριου και των άλλων παιδιών τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο υπερίσχυσε κατά κράτος της αξίας και του ονόματος των ακριβοπληρωμένων παικτών του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, το Περιστέρι προηγήθηκε ακόμη και με διαφορά 15 πόντων του αντιπάλου του. Το ημίχρονο έκλεισε με 36-29 και το Περιστέρι έδειχνε και είχε ως τότε το πάνω... χέρι. Το ίδιο σκηνικό παρουσιάστηκε και στην επανάληψη όπου το Περιστέρι εξακολούθησε να έχει τον πρώτο λόγο.

Περιστέρι: Ραϊζενμπούχλερ 4, Κρητικός 6, Γκαγκαουδάκης 7, Πελεκάνος 22, Τσαρτσαρής 3, Λάσα 11, Μικ 10, Παπαμακάριος 4.

ΠΑΟΚ: Αλεξάντερ 18, Γιαννούλης 3, Εντουαρντς 9, Κολντεμπέλα 13, Μπαλογιάννης 5, Μασλαρινός 8, Νικολαΐδης 2, Περάλ 1.

Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος στην Α2 και η αγωνία κορυφώνεται, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Μακεδονικό στην Α1 κατηγορία, αλλά και ποια θα ακολουθήσει τον Πειραϊκό στη Β' Εθνική. Το πλήρες πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής: ΜΕΝΤ - Παπάγου, Ολύμπια Λ.- Ιωνικός Ν.Φ., ΚΑΟΔ - Πειραϊκός, Μίλωνας - Αρίων, Ιωνικός Νικαίας - Φίλιππος, Μακεδονικός - Λάρισα, Απόλλων Π.- Π. Φάληρο. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17.30.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ