Σάββατο 24 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Κλαις;»

Η Νάντια ασχολείται με τα καλλιτεχνικά, είναι φιλόδοξη και πιστεύει ότι είναι ιδιοφυία. Είναι σκηνοθέτης, φωτογράφος και παίζει πλήκτρα σε ένα σχεδόν διάσημο συγκρότημα. Στην προσωπική της ζωή, είναι πολύ ντροπαλή και υποτιμάει την εμφάνισή της, με αποτέλεσμα να κάνει σχέσεις με άντρες που δεν της ταιριάζουν.

Ο Βασίλης δουλεύει ως λογιστής, στην ουσία δεν έχει ωριμάσει και μάλλον δε θέλει κιόλας και γι' αυτό προτιμάει τα μικρά κορίτσια από τις γυναίκες της ηλικίας του. Ο καθένας μοιάζει λίγο μπερδεμένος και μοναχικός. Αυτοί οι δυο διαφορετικοί άνθρωποι γνωρίζονται και ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος.

Η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του «μικρού» Αλέξανδρου Βούλγαρη κινείται μέσα στην Αθήνα και φτιάχνει ήρωες αιχμαλώτους των προσδοκιών και των επιθυμιών τους. Νέοι άνθρωποι που ψάχνουν το δρόμο τους και πού και πού χάνονται μέσα στην άγνοιά τους και στην αγωνία τους για το μέλλον... Η ταινία, με μια διάθεση «ψαξίματος» φτιάχνει ωραίες ατμόσφαιρες και κινείται μέσα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο. Χαρακτήρες που είναι εύκολο να ταυτιστείς καθημερινά. Καλογυρισμένη. Με έξυπνο ρυθμό. Διάλογοι με ευκρίνεια και ένα καστ ηθοποιών που «παίζουν» μια χαρά. Καλή προσπάθεια και φρέσκια ματιά.

Κομεντί ελληνικής παραγωγής 2003. Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Βούλγαρης. Με τους: Αργύρη Θανασούλα, Νάντια Παπαθεοδώρου, Εκάβη Ντούκα, Νίκο Γιαννίκα, Αλέξανδρο Σωτηρίου, Ντανιέλα Μιχαλοπούλου, Αντώνη Σπίνουλα, Γιάννη Μποσταντζόγλου, Σταυρούλα Θωμοπούλου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ