Πέμπτη 6 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Δυναμική απάντηση στον εμπαιγμό

Εφτά μήνες μετά το σεισμό και δεν υπάρχει απόφαση για το 1ο Δημοτικό Σχολείο που έχει σοβαρές ζημιές
Εφτά μήνες μετά το σεισμό και δεν υπάρχει απόφαση για το 1ο Δημοτικό Σχολείο που έχει σοβαρές ζημιές
Στον εμπαιγμό και την αδιαφορία που έχει επιδείξει η κυβέρνηση για τα σχολεία της Νέας Ιωνίας οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων απαντούν με συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Πέμπτη 13 Απρίλη, στις 6.30 μμ στην πλατεία Συμεριώτη.

Οι σύλλογοι των γονέων ζητούν να δοθεί επιτέλους λύση στο χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα, το οποίο έγινε πιο έντονο μετά το σεισμό της 9ης Σεπτέμβρη.

Η κινητοποίηση αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε την περασμένη Δευτέρα, με τη συμμετοχή συλλόγων γονέων του 1ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων, του 8ου Δημοτικού που μετά το σεισμό συστεγάζεται με το 19ο Δημοτικό κάτω από κακές συνθήκες (σε βοηθητικές αίθουσες που χρησιμοποιούνταν για άλλες δραστηριότητες, με υπεράριθμους μαθητές, μικρό αύλειο χώρο, τουαλέτες σε άθλια κατάσταση, επικίνδυνες σκάλες κλπ). Επίσης συμμετείχαν οι σύλλογοι του 1ου και 3ου Δημοτικών και των 2ου, 12ου που συστεγάζονταν και στα οποία η αίθουσα του γυμναστηρίου είχε υποστεί καθίζηση.

Οι γονείς αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το κοινό πρόβλημα με κοινό αγώνα, ενώ θα ζητήσουν με υπόμνημα προς τον ΟΣΚ και το Δήμο Ν. Ιωνίας να πάρουν μέτρα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ